Duravits populære møbelserie L-Cube er blitt utvidet med flere størrelser – dermed finnes det nå enda flere muligheter til å designe et helt unikt baderom.

En bestselger vokser videre

En bestselger vokser videre

0
ANNONSE

En evergreen! En klassiker er et møbel som passer inn overalt, og som kan kombineres med det meste takket være dets enkle og tidløse design. L-Cube er Duravits klassiker og bestselger, og et «sikkert» møbelvalg til badet som skal holde seg tidsriktig i mange år fremover. Så enkelt kan det sies.

Saken fortsetter under bildet:

L-Cube er formgitt av Christian Werner, som hadde en tydelig visjon og et klart mål, da han satte seg til tegnebordet: Det skulle være et baderomsdesign der alle unødvendige elementer ble fjernet for å oppnå en ultimat og helt enkel estetikk. Med færre «forstyrrelser» blir det nemlig lettere å slappe av, gå inn i seg selv og virkelig nyte egentid på badet. Det minimalistiske utseende legger også til rette for de beste muligheter for individuelle og innovative løsninger, og mer frihet til å eksperimentere med ønsket stil på badet.

Duravits møbler er fremstilt spesielt med tanke på baderom, og tåler variasjonene i luftfuktighet som oppstår i rommet.

De grepsfrie møblene med push-open og soft close-skuffer, gir en visuell ro, samtidig som de er praktiske og lette å rengjøre. De fåes i en lang rekke ulike farger og overflater – ikke mindre enn 13 forskjellige dekorfarger, fem lakkfarger og fire varianter av trefinér – noe som sørger for optimale muligheter for en personlig innredning tilpasset rommet.

Christian Werner har lykkes med å skape en serie som fremstår svevende og lett. Dette gjelder spesielt de veggmonterte løsningene. Hvis en veggmontert løsning ikke er mulig, kan man få kjøpt ben i krom, som sikrer stabilitet.

L-Cube har også et «intelligent» speil utstyrt med en «ramme av lys», som kan slås på eller av med en enkel håndbevegelse. LED-lys sikrer perfekt blendingsfri belysning, som også kan dempes. Speilet kan fåes i rund eller firkantet versjon.

Saken fortsetter under bildet:

Rominndeling i skuffer, i enten lys lønn eller brun valnøtt med svarte detaljer.

På badet har vi alltid mange småting og skjønnhetsprodukter som vi trenger for å pleie vår personlige hygiene. L-Cube hjelper til med både organisering og oppbevaring av disse takket være den lekre rominnredningen i skuffene (tilvalg). Innvendig er skuffen oppdelt i ulike små rom som gjør det mulig å holde styr på tingene dine, og enkelt få oversikt.

Duravit har som ett av sine mål å legge til rette for mer individualitet på badet. Derfor finnes det nå enda flere størrelser å velge i, dessuten fåes L-Cubes høyskap i individuelle mål.

Saken fortsetter under bildene:

L-Cube er det perfekte valg hvis man ønsker et enkelt og elegant design på sitt bad. Velg mellom mange ulike farger og overflater, matte og blanke, og høyskap med eller uten dører.

L-Cube kan kombineres med stort sett alle porselensserier fra Duravit.

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352