Badet til influencer kristin.aj

Hun valgte en lokal rørlegger med lang erfaring og nødvendig kompetanse.

0
ANNONSE

Når Kristin skulle pusse opp badet ble ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ønsket var et moderne uttrykk som hun ikke skulle gå lei av. Se filmen med hele prosessen og intervjuet med Kristin.

I huset hos influenser og økonom Kristin Austad Johansen på Jesseheim er det meste av interiøret på stell. Hun viser også frem boligen sin på Instagram-kontoen @kristin.aj for over 50 000 følgere, sammen med en masse gode tips til oppussing og interiørvalg.

Eneboligen ble bygget i år 2000, men i de opprinnelige planene fantes det ikke dusjmulighet i baderommet i 2. etasje. Badet hadde derimot et tofagsvindu, takvindu, smårutete fliser på gulv og vegg, og et plasskrevende hjørnebadekar. Dusjen ble i siste liten plassert i en nisje like ved døren.

Ny planløsning
Etter 19 år var tiden moden for en oppgradering, og Kristin fant fort ut at for å få det badet hun ønsket seg, var det nødvendig å bygge om baderommet totalt.

Saken fortsetter under videoen:

Se film fra rehabiliteringen av badet til influencer kristin.aj. Følg også @rorkjop på Instagram Badet ble utført av rørkjøp-bedrift Romerike bad og alle produktene er fra Rørkjøps leverandører.
Video: Rørkjøp

BAD MED UTSIKT: Alle kraner er i matt, sort utførelse, og badekaret er dypt og smalt og plassert under takvinduene. Med lyst skråtak og lysegrå vegger vil badet stå seg godt. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

– Nå har vi endret planløsningen, som aldri var optimal. Vi har satt inn ytterligere ett takvindu i skråtaket, og halvert størrelsen på det store vinduet. Det gjorde at vi kunne flytte på dusjen, sier hun.

– Det flommer av deilig lys i baderommet nå. Det oppleves som et lyst rom, og det ekstra takvinduet gjør at rommet føles mer åpent.

Tok hele jobben
Hun valgte en lokal rørlegger med lang erfaring og nødvendig kompetanse. Romerike bad, som inngår i den landsomfattende kjeden Rørkjøp, tok ansvar for hele rehabiliteringen og samordnet alle håndverksgrupper – elektrikere, rørleggere, flisleggere og tømrere – og bygget badet etter våtromsnormen.

Saken fortsetter under bildet:

HELE JOBBEN: Romerike bad, som inngår i Rørkjøp-kjeden tok hele jobben – fra riving til innredning av det nye badet. Det er valgt skjult røropplegg, med blandebatterier som er bygget inn i veggene. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

– Etter en befaring med Romerike Bad, ga planløsningen seg selv. Vi startet med å avklare arealbruk, farger og fliser. Da falt også innredning, kraner, sanitær og belysning på plass. Nå har vi fått spa-følelsen som vi var ute etter, sier hun.

Saken fortsetter under bildet:

DUSJER I LUKSUS: Etter nøye overveielse valgte huseieren store fliser. Dusjen er like bred som en flis, og dusjveggen går helt opp til taket. I ytterveggen er det bygget en praktisk nisje for oppbevaring av remedier familien trenger. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

God partner
Den interiørinteresserte huseieren hadde mange idéer og tanker om drømmebadet, og fikk god hjelp fra Romerike Bad, som er en av Rørkjøps 400 rørleggerbedrifter i Norge.

– Det er så utrolig mange valg du skal ta på et bad. Hos Romerike Bad fant vi en solid og god partner, og fikk alle produktene vi ville ha fra ett og samme sted, sier hun.

Saken fortsetter under bildet:

GOD BENKEPLASS: Den store benkeplaten brukes både til oppbevaring av ting, og for dekorasjoner. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

Kvalitet varer
Teknologien og produktutviklingen har tatt store skritt siden det opprinnelige badet ble bygd. Nå valgte huseieren skjult røropplegg, flislagt rennesluk, og en praktisk nisje i dusjen for oppbevaring av sjampoflasker. Nisjen har også integrert LED-lys. Istedenfor å bruke hjørnelister i flislagte ytterhjørner, er kantene fuget og pent avrundet.

Saken fortsetter under bildet:

SATS PÅ SLUKEN: Takdusjer gir en deilig spa-følelse. Samtidig kommer det store mengder vann fra den, og krever et sluk som tar unna deretter. Her har huseieren valgt et rennesluk med flislagt slukrist og en vannlås som er enkel å rengjøre. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

Servantskapet har brede skuffer med smart innredning, innlagt lys og stikkontakter. Istedenfor to servanter, valgte Kristin én servant med stor benkeplate som gir god plass til oppbevaring og dekorasjoner. Også det runde speilet har integrert lys.

Saken fortsetter under bildet:

Arbeidet ble utført av Romerike Bad. Foto: Jonas Ingstad/Rørkjøp

– God belysning som kan dimmes er utrolig viktig for den rette spa-følelsen! Vi ønsket et bad som skal vare i minst 20 år fremover. Det krever god varighet og kvalitet i både materialer og håndverk, avslutter Kristin.

Produktliste
• Tapwell BOX7268 ED2 Matt Sort Innbyggingspakke dusj ED2
• VikingBad badekar, 170 cm hvit
• Tapwell BOX008 Matt Sort servantbatteri, 230 mm
• Tapwell Box026 Matt Sort badekarbatteri med hånddusj
• Tapwell BOX268 Matt Sort trykk + termostatstyrt batt. 2 veis vender
• Tapwell DUO112 Matt Sort betjeningsplate
• Vieser Line Classic Flislagt slukrist 800 mm

Kilde: Rørkjøp

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352