Geberit har levert bad til Eventyrslottet i Lyngdal

Samarbeid med prisvinnende hyttebygger

0
ANNONSE

Geberit har inngått et samarbeid med Knut Eivind Birkeland som har bygget en ny og spennende utleiehytte i Lyngdal. Geberit har levert dusjtoalett, sluk og vask til badet på den nye luksuriøse hytten, som allerede har blitt populær blant norske kjendiser og influencere.

Saken fortsetter under bildet

Badet på «Fairytale Castle» er blant annet utstyrt med Gebertis Myday vask med tilhørende speil og skap, og har god utsikt til naturskjønne omgivelser i Lyngdal. Foto: Fairytale Castle/ Marie Sorlie.

– Tilbakemeldingen på baderomsløsningene har vært svært positive, sier Birkeland.

I 2019 vant Birkeland og tretopphytten hans Bergene Holms hyttepris i åpen klasse. For hans nyeste hytte med navn «Fairytale Castle» har han ikke spart på kruttet, og Birkeland ønsker at hytten skal få et så luksuriøst preg som mulig. Sentralt her er baderomsløsninger fra Geberit.

– Jeg er en drømmer og fokuserer alltid på muligheter og ikke på problemer. Selv om hytten ligger midt i skogen har jeg forsøkt å fokusere på eksklusivitet og høy kvalitet, sier Birkeland.

Markedssjef i Geberit, Katharina Sølvberg, er imponert over hytten og er veldig fornøyd med samarbeidet.

– Lidenskap og godt håndverk er noe vi verdsetter høyt, og det er derfor utrolig stas å se hvordan våre baderomsløsninger har komplimentert dette kreative hytteprosjektet i naturskjønne omgivelser, sier Sølvberg.

Kjendistett med positive tilbakemeldinger
Prosjektet har allerede blitt populært og flere har allerede benyttet seg av hyttene til Birkeland, også kjendiser. Blant annet Ørjan Burøe og Marna Haugen har vært innom den nye hytten.

Saken fortsetter under bildet

Birkeland har inntrykk av at mange har fordommer mot dusjtoalett, men at dette opphører straks de får testet det selv.

– Influencere og deres familier sto nærmest i kø for å teste dusjtoalettet fra Geberit, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Alle synes det var veldig gøy å prøve toalettet, og det ble absolutt hytteturens store samtaleemne. Den umiddelbare reaksjonen fra de som leide hytta på julaften var at de skulle kjøpe seg det samme toalettet til sin nye leilighet, sier Birkeland.

Saken fortsetter under bildet

Fagfolk imponert

Til badet har Geberit også levert sluk og vask, og særlig for sluket har Birkeland fått svært positive tilbakemeldinger fra håndverkere og rørleggere.

– Sluket er minimalistisk og befinner seg helt nederst på veggen, kun synlig med et lite deksel. De rørleggerne og håndverkerne som var involvert i prosjektet lot seg virkelig fascinere over dette, og ingen av dem hadde sett noe lignende tidligere, sier Birkeland.

Eventyrhytta i Lyngdal er utstyrt med Geberit AquaClean dusjtoalett, veggsluk for dusj og Myday vask med tilhørende speil og skap.

Kilde: Geberit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352