Speil for alle anledninger

Speil er en av de eldste innredningsdetaljer som finnes

0
ANNONSE

Skap helhet og plass i ditt baderom med ett flott, speil eller speilskap. Det finnes speil i flere design og alle anledninger. Valget er ditt!

Velg speil med omsorg
Ett klassisk speil er alltid pent og stilrent, og det er viktig at du finner det som passer akkurat deg og dine behov. Ett speil skal fungere til alle tider i døgnet, passe sammen med øvrig belysning og matche din baderomsinnredning. Velg speil med omsorg så kommer du til å trives lenge på badet!

Saken fortsetter under bildet:

Utrekkbare speil
Ett unikt og innoativ speil med uttrekkfunksjon. Speilbildet flyttes nærmere deg uten at du behøver å røre deg. Stativet tar ingen ekstra plass i innfelt posisjon. Uttrekket blir helt skjult når speil dras inn. Uttrekkfunksjonen kan velges til på de fleste av våre speilmodeller.

Sminkespeil
Ett sminkespeil med forstørrelse er veldig praktisk å ha. Forstørrelsespeil Flair passer til alle våre planspeil (ikke på speildører). Speilet forstørrer 5x og er ideelt ved sminking, plukking av øyenbryn, barbering eller når du skal sette inn kontaktlinser. Monteres enkelt med vedlagt magnetskinne. Med en smart magnetfunksjon kan speilet tilpasses i høyde, og er lett å tas ned når den ikke er i bruk.

Saken fortsetter under bildet:

Speil med belysning
God belysning i baderommet er viktig for en fin stemning og en god funksjon. Velg om du vil ha belysning integrert i speilet, påmontert i side eller ovenpåliggende.

Uansett hvilken belysning du velger er LED-belysningen av høyeste kvalitet om du kjøper speil med belysning hos oss. Dessuten kan du velge mellom stemningsbelysning, sminkebelysning med varmhvit eller kaldhvit lys eller almen belysning.

Saken fortsetter under bildene:

Speilskap
Ett baderomsskap med speil er den perfekte løsningen for deg som har behov for ekstra oppbevaring på badet.

Alle våre speilskap har avdelte hyller for høye produkter, el-uttak og magnetholdere, perfekt å henge pinsett og neglesaks. I det fleste speilskap inngår også servantbelysning.

Kilde: Macrodesign

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352