Bli inspirert av nordisk design

Du kan velge klassisk eller moderne stil

0
ANNONSE

Skreddersy badet ditt etter dine ønsker! INR gir deg mulighet til å lage drømmebadet, med kvalitet i hver minste detalj.

INR, eller Iconic Nordic Rooms, tilbyr elegant baderomsinnredning i nordisk design. INR har tro på at detaljene utgjør forskjellen og tilbyr produkter som er nøye gjennomtenkt fra start til slutt. Med godt håndverk, materialer av god kvalitet og fremtidsrettet teknologi, kan du skreddersy ditt drømmebad

Dusjløsninger
INR har tegnet flotte dusjløsninger i over 30 år. Her kan du få skreddersydde dusjer, som er måltilpasset etter dine behov – ofte uten ekstra kostnad. Det nordiske designet skaper et minimalistisk og elegant uttrykk som gjør seg godt på baderommet.

Enten du vil ha et klassisk uttrykk eller noe mer moderne, kan INR tilby en godt utført dusjløsning av god kvalitet. Alle dusjer fra INR har 15 års garanti.

Saken fortsetter under bildet:

EPIC dusjløsning fra INR. Foto: INR

Les også: Slik vedlikeholder du baderommet.

Møbler
Baderomsmøblene er en viktig del av badet, og her er det mye å velge mellom. Møblene sikrer stilen på baderommet, ved hjelp av både farger og materialer. INR tilbyr et stort utvalg baderomsmøbler i ulike stiler. Alle møblene har overflatebehandling som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Saken fortsetter under bildet:

GRAND Walnot baderomsmøbel fra INR. Foto: INR

GRAND Walnot et baderomsmøbel som gir et naturlig preg på badet ved å se ut som valnøtt, uten å være laget av valnøtt. Dette baderomsmøbelet er laget av økologisk holdbare trekomposittfinér, noe som sikrer god kvalitet og samtidig verner om planeten. Her får du rålekkert design i nordiske toner.

Saken fortsetter under bildet:

VISKAN Solid baderomsmøbel fra INR. Foto: INR.

Hvis du ønsker noe med et mer minimalistisk preg, er VISKAN Solid et godt valg. Denne fås både i nøytrale farger som hvit og sort, men også i de ulike NCS-fargene.

Saken fortsetter under bildet:

AIR baderomsmøbel fra INR. Foto: INR.

Ønsker du et mer moderne og iøynefallende uttrykk er AIR et godt valg. Dette elegante baderomsmøbelet gir en mektig og svevende følelse, som gjør badet mer luftig. Velg mellom tre ulike benkeplater og to servantvarianter for å sette prikken over i’en på møbelet.

Speil og speilskap
For å komplimentere baderomsmøblene er det viktig å velge riktig speil. INR tilbyr speil i ulike fasonger, med armatur, ramme eller dimbare speil.

Saken fortsetter under bildet:

LOOX speil fra INR. Foto: INR

Om du ønsker å gjøre speilet om til et praktisk oppbevaringsted er speilskap et godt alternativ. Disse fås i alle varianter – fra trendy rundt design til klassisk firkantede.

Blandebatteri
Blandebatteriet har mye å si for det endelige uttrykket du får av servanten eller dusjløsningen. Til servanten tilbyr INR er rekke ulike i flere ulike materialer.

Blandebatteriet POSH skaper et blikkfang i rommet, og er et naturlig valg ved en mer landlig eller retro stil.

Saken fortsetter under bildet:

POSH blandebatteri fra INR. Foto: INR.

Blandebatteriet POSH skaper et blikkfang i rommet, og er et naturlig valg ved en mer landlig eller retro stil.

STRICT blandebatteri fra INR. Foto: INR.

STRICT finnes i både krom og matt svar. Her får du et blandebatteri med stramme linjer, som gjør seg godt til baderomsmøbler med tydelige kanter.

I dusjen har det de siste årene blitt mer og mer vanlig å velge takdusj. Alle takdusjene er kvalitetsikrede med Mora Techonolgy Inside.

Saken fortsetter under bildet:

Mist takdusj fra INR. Foto: INR.

Mist er et av de flotte dusjbatteriene INR tilbyr. Her får du en avrundet takdusj som passer de fleste stiler.

EASE takdusj fra INR. Foto: INR.

INR tilbyr en rekke flotte takdusjer, deriblant EASE. Her kan du velge dusjslange og hånddusj i krom, hvitt eller svart. Eller 3-funksjonshånddusj i krom.

Detaljene
Sikre deg et velgjennomført baderom med de riktige detaljene.

Saken fortsetter under bildet:

Håndkletørkere og oppbevaring fra INR. Foto: INR.

Håndkletørkeren kan bli en flott detalj på baderommet med elegant design og lys, samtidig som du alltid har tilgang på tørre og varme håndklær. Håndkletørkerne tilbys lakkert i mange flotte farger farge, og ulike utforminger.

PILE dusjoppbevaring fra INR. Foto: INR

INR tilbyr også smarte løsninger for oppbevaring på badet. Deriblant den flotte dusjoppbevaringen PILE.

Kilde: Baderingen

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352