Tre stiler til ditt nye drømmebad

Lyst og lunt med nordiske elementer

0
ANNONSE

Badet er ikke lenger et rom man bare er innom. Det er et samlingspunkt for familien, og i tillegg til å være praktisk og oversiktlig ønsker vi et dekorativt bad. Her gir Comfort deg inspirasjon til tre forskjellige stiler som kan gi ditt bad et personlig og trendy uttrykk.

Sofistikert med svarte detaljer
Et bad med svarte detaljer passer både for den sofistikerte og den røffe. Svarte fronter mot lyse fliser skaper en kontrast som gjør rommet levende. Kombiner det svarte med grånyanser for et mer maskulint uttrykk, eller myk opp med materialer av tre og messing. Planlegger du ny dusj? La den få et trendy utseende med takdusj, sluk og servantbatteri i svart. Enten om du velger store, svarte flater, eller små detaljer som en såpeholder eller håndklær, vil svarte sette et eksklusivt preg på ditt bad.

Saken fortsetter under bildet:

SVARTE DETALJER: Lekkert helsvart bad fra Dansani Calidris baderomsmøbel (t.v) Dekorativt, rundt speil fra INR (øverst) Stilren servant fra Linn Bad (nederst)

Personlig og fargerikt
Badet trenger ikke lenger være hvitt og sterilt, tvert imot. Nå spirer fargene, og kun fantasien setter grenser. Pastellfarger er det som preger trendbildet. Dette gjør badet lekent og til et friskt sted å starte dagen. Og hvorfor ikke legge til detaljer i gull? Et blandebatteri i gull gir vasken et unikt preg, og med matchende knagger får du en gjennomført stil. Lek deg frem og la drømmebadet bli et rom der din personlige stil får utfolde seg.

Saken fortsetter under bildet:

FARGESPILL: Dansani You er en lekfull serie med mange ulike farger. (o.v) Trendy med pastell hos INR (n.v, o.h) Dansani Inzo har et lett og tynt design med høyglanspolerte kanter. (n.h)

Lyst og lunt med nordiske elementer
Det nordiske uttrykket forbindes med et godt håndverk og bærekraft der naturen er i fokus. Naturlige detaljer i tre gjør baderommet lunt og behagelig. Lys spiller en viktig rolle for sunnhet og velvære, så la det nordiske dempede lyset skape forskjellige stemninger. Og gi naturen plass! En grønn vekst og noen stråkurver er både dekorativt og praktisk.

Saken fortsetter under bildet:

NORDISK OG NATURLIG: Smart krakk i bambus (øverst) En perfekt svamp til dusj og bad (midten) Praktiske kurver i naturmateriale (nederst) Urbant og naturfarget med INR (t.h)

Hvilken stil er din?
Farger, kontraster og små detaljer er elementer som kan være med å skape det badet du fantaserer om. Om du bare vil friske opp litt gir en grønn plante og noen fargerike knagger et nytt uttrykk. Er du klar for en total oppussing av ditt baderom kan du leke deg med alt fra svarte fronter til fargerike detaljer, og elementer som bærer preg av natur og miljø. Comfort er her for å veilede og hjelpe deg slik at ditt drømmebad kan bli virkelighet.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352