Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Hvorfor snakker vi ikke om toalett? - DittBad

Annonsørinnhold

Hvorfor snakker vi ikke om toalett?

Før toalettet med vannskyllfunksjon ble oppfunnet på 1700-tallet, gikk folk på toalettet i det fri utenfor huset uforstyrret av hva andre trodde. Det var først på 1900-tallet at toaletter ble en mer vanlig del av private hjem, hvor de til da hadde vært for eliten. Jo mer private badene ble, jo mer motvillige ble folk til å snakke om toalettbesøk.

Ingen steder er som hjemme
Vi foretrekker å bruke vårt eget toalett hjemme fordi vi er bekymret for å etterlate stygge spor eller ubehagelig lukt hvis vi trenger å bruke offentlige toaletter. Mange unngår derfor å bruke toalettet på for eksempel jobb og venter til de kommer hjem. I en nordisk undersøkelse utført i 2019 av YouGov sa hele 17 % at de unngår toalettbesøk på jobb, 24 % unngår det på restauranter og 25 % unngår å gå på toalettet på andre offentlige steder. Ifølge forskere har slike negative tanker om offentlige toalettbesøk direkte innvirkning på kroppen og derfor også på selve toalettbesøket.

Tre gode ting om toalettet
Har du noen gang sett skikkelig på toalettet ditt? Sannsynligvis ikke, ikke sant? Det er synd, fordi en så viktig oppfinnelse fortjener mye mer oppmerksomhet. Tross alt bruker vi toaletter hver eneste dag. I motsetning til tradisjonelle toaletter, inneholder moderne toaletter funksjoner som rengjøring med vann og luktavsugsenhet. Slike funksjoner gir en helt ny dimensjon av renslighet og velvære etter et toalettbesøk

Løsninger for ekstra komfort på baderommet

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomskeramikk. Geberit Norge AS har hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com