Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Lekre betjeningsplater fra Geberit - DittBad

Annonsørinnhold

Materiale: Betjeningsplater i metallfargene messing, rødt gull eller sort krom gir betjeningsplaten et ekstra elegant preg.

Lekre betjeningsplater fra Geberit

Den rette tonen
Valget av de buede skylleknappene (på Sigma50) eller de karakteristiske ringene (på Sigma21) gir betjeningsplaten et helt unikt utseende. De nye, populære metallfargene rødt gull, messing og sort krom passer perfekt inn i en rekke ulike typer bad. Alle tre har et glasskeramisk ytterlag som beskytter overflatene mot skader.

Fra naturlig til industriell
Med versjoner i betong, skifer og valnøtt dekker utvalget av nye platematerialer hele spekteret. Du trenger ikke å være fan av shabby chic eller ha din egen loftsleilighet for å velge betongversjonen – den lysegrå nyansen passer perfekt til mange typer vegger og fliser. Det samme gjelder naturmaterialene Mustang Slate (brasiliansk skifer) og valnøtt, som har unike tegninger i overflaten, er enestående og henholdsvis robust eller jordaktig og lun.

Visste du forresten at betjeningsplatene våre også kan kombineres med Geberit DuoFresh luktavsug? Det sørger for at badet alltid er friskt, og fås også med nattlig orienteringslys og innsats for duftstaver i sisternen.

Sterke uttrykk, i forgrunnen, Sigma50 betjeningsplate i en kombinasjon av messing på skifer. Sigma21 i messing på hvitt glass bak. Foto Geberit.
Stilig betong, den betongfargede versjonen av Sigma50 er både stilren og vakker.
Foto: Geberit
Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomskeramikk. Geberit Norge AS har hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com