Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Nye selvrensende slukrenner fra Geberit med innovativt og lekkert design - DittBad

Annonsørinnhold

Nye selvrensende slukrenner fra Geberit med innovativt og lekkert design

– Folk vil velge enkle, men gode løsninger for badene sine. CleanLine80 tilbyr enkel rengjøring, er plassbesparende og har et design som forbruker vil være fornøyd med lenge, sier Vibeke Lund Skeide, Key Account Manager i Geberit.

Enkel rengjøring: CleanLine80 er utstyrt med en praktisk hårsil som fanger opp smuss og hår. Utformingen gjør den veldig enkel å rengjøre.

Selvrensende og lekkasjesikker
Med slukrennene i CleanLine80-serien får du et selvrensende system. I motsetning til konvensjonelle slukrenner har de åpen utløpsflate, slik at det ikke kan samle seg smuss eller bakterier. Et S-formet undersluk gjør at vannet kommer i en så høy fart at sluket renser seg selv. Det eneste som trengs for å vedlikeholde rennen er å fjerne hår og skylle hårsilen en gang iblant. Et deksel plassert på midten av slukrennen gjør rengjøringen til en lek. Åpne, fjern hår, skyll og så er alt rent igjen.

– Både designet på slukrennen og måten den renses på gjør dette til fremtidens sluk. Takket være den allerede fabrikkmonterte membranduken, får man også en pålitelig løsning som gjør at man ikke trenger å bekymre seg for lekkasje, sier Odd Skriden, produktsjef for tekniske produkter i Geberit.

Fleksibel og enkel montering
CleanLine80 kan enkelt tilpasses dusjens totale lengde. I stedet for å måtte forholde seg til faste mål på 80, 90 eller 100 cm, kan rennen kuttes til ønsket lengde på monteringstidspunktet. På den måten er man ikke låst til ett design, men er fleksibel helt frem til siste avgjørelse. Slukrennene kommer med et komplett montasjesett for enkel montering og forsegling, og kan monteres i midten av dusjområdet eller inntil veggen. Geberit CleanLine80 er tilgjengelig i rustfritt stål med champagne, svartkrom og overflatevarianter av rustfritt stål.

Denne videoen forklarer også hvorfor dette er et produkt skreddersydd for rørleggeren: https://youtu.be/BUcTeXH_sQA

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomskeramikk. Geberit Norge AS har hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com