AddStoris- en ny tilbehørsserie fra Hansgrohe

AddStoris kommer i seks forskjellige overflater

0
ANNONSE

Den nye tilbehørsserien AddStoris fra hansgrohe fullender harmonien på baderommet med tidløs design og valget mellom seks overflatefarger.

Saken fortsetter under bildene

Hverdagen blir merkbart mer stresset og hektisk, og dette vekker behovet for å sette ned tempoet fra tid til annen. På baderommet kan vi trekke oss tilbake, slippe taket og komme til oss selv. En harmonisk interiørdesign er derfor også viktig for vår indre balanse. Når arkitekturen, plassfordelingen og innredningen smelter sammen til en høyere enhet, støtter det en stemning av velvære.

Saken fortsetter under bildene

Den nye tilbehørsserien AddStoris fra hansgrohe gjør det mulig å utfolde sin egen kreativitet og skape en harmonisk baderomsdesign med en rekke produkter i et moderne, minimalistisk design. Med sitt klare, flate og diskrete designspråk kan tilbehøret kombineres med armaturlinjer i forskjellige stiler. I likhet med de andre hansgrohe FinishPlus-produktene, er alt AddStoris-tilbehør tilgjengelig i seks forskjellige overflatefarger: krom, matt sort, matt hvit, polert gull-optikk, børstet bronse og børstet sort krom. Den innovative designen har vunnet en reddot design award 2021.

Saken fortsetter under bildene

Stort utvalg av tilbehør for hele badet
Med AddStoris presenterer hansgrohe sitt største utvalg av tilbehør til nå med produkter for servant, toalett og dusj / badekar. Totalt 24 forskjellige deler inkluderer kroker, håndklestenger og papirholdere i forskjellige design. Som helt nye deler i hansgrohes utvalg av tilbehør, finner du en hjørnehylle, dispensere for hygieneposer og papirservietter samt et pedalspann. Et barber-/kosmetikkspeil med eller uten LED-lys er et annet etterspurt produkt som nå er tilgjengelig med de seks forskjellige overflatene i AddStoris-designet.

Saken fortsetter under bildene

Merket hansgrohe
hansgrohe – det er innovative løsninger for baderom og kjøkken som forener intelligente funksjoner, fremragende design og kvalitet med lang levetid. Med prisvinnende produkter former det tradisjonsrike merket bruken av vann på kjøkkenet og baderommet. Sammen med den mangeårige samarbeidspartneren PHOENIX Design oppstår også Smart Living-produkter som beriker menneskers hverdag og gir mer funksjonalitet og sikkerhet i hjemmet. I den internasjonale Hansgrohe Group fra Schwarzwald i Sørtyskland står merket hansgrohe for premiumprodukter i kategoriene dusjer, dusjsystemer, bad- og kjøkkenarmaturer samt kjøkkenvasker.

Kilde: Hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352