Praktisk og herlig med en håndkletørker

En håndkletørker skaper en velkommende følelse til ditt baderom

0
ANNONSE

Tenker du på å kjøpe en håndkletørker? I dag finnes det flere gode og energieffektive håndkletørkere for store og små baderom. En håndkletørker skaper en velkommende følelse til ditt baderom eller gjestetoalett, men kan med fordel også plasseres i et annet rom. Tenk deg en varm morgenkåpe på soverommet eller en tørr kjøkkenhåndduk i kjøkkenet. Eller hvorfor ikke tørke våte ytterkle i hallen eller på vaskerommet? Uansett så har Macro Design håndkletørkere som passer både i store og små rom og kan kobles til varmesystemet.

Saken fortsetter under bildet

Macro Design håndkletørker Glow

Vannbåren, el eller kombinert?
En håndkletørker er ikke mye verdt uten litt varme. Hold din håndduk varm og fresh gjennom å koble din håndkletørker til el, vannbårensystem eller til begge deler.

Med en el-dreven modell skjer oppvarmingen med hjelp av elpatron som også kan ha en innebygd timer, varmeregulering, antifrys og boost. Termostat, elektronisk timerstyring og temperaturregulering er gode funksjoner om du vil spare energi.

Vannbåren handkletørker varmes opp via tilkoblet elementvannsystem (ikke VVC) med hjelp av en vannventil. Disse håndkletørkerene sparer mest energi, men krever større kunnskap med installeringen. Bruk gjerne fagpersoner.

Fordelen med å kombinere el- og VVS installert tørk er at håndkletørkeren kan brukes selv om varmesystemet er avstengt. For eksempel går håndkletørkeren på el i sommerhalvåret når alle elementene er avstengt og på vinteren via elementvannsystemet.

Macro Design har håndkletørkere i flere modeller, farger og størrelser. Moderne eller klassisk med skadinaviske rette linjer. Finn din favoritt for litt ekstra hverdagsluksus!

Macro Design håndkletørkere

Bildet venstre: Macro Design håndkletørker-Joy. Bildet midten: Macro Design håndkletørker-Shine. Bildet høyre: Macro Design håndkletørker-Shine.

Kilde: Macrodesign

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352