Ny minimalistisk serie fra Duravit

D-Neos allsidighet illustreres godt av seriens utvalg servanter

0
ANNONSE

En av de helt store nyhetene fra Duravit i 2021 er den allsidige, men samtidig, enkle serien D-Neo, som er formgitt av den belgiske designeren Bertrand Lejoly. D-Neo er en serie med mange komponenter, som alle bindes sammen av et enkelt formspråk. Serien består av et stort utvalgservanter, armaturer, møbler, toaletter og badekar i ulike former og materialer.

Saken fortsetter under bildene

D-Neo servant

Bertrand Lejoly har formgitt kolleksjonen med utgangspunkt i å frigjøre seg fra kortvarige trender, og gi rom for å sette ditt individuelle preg på baderommet. Skap for eksempel en minimalistisk stil med D-Neos rektangulære servanter, møbler i svart eik og det enkle, frittstående badekaret.

D-Neos allsidighet illustreres godt av seriens utvalg servanter, som strekker seg fra ulike rektangulære varianter til runde og ovale bowle-servanter. Langs kanten på enkelte av de rektangulære servantene løper en hevet linje, som gir servantene deres helt særegne, enkle signatur.

Det finnes utallige designmuligheter når man skal velge sitt D-Neo møbel. Møblene fåes fra 41 til 140 cm, med skuffer, skap og hyller, og med 13 ulike overflater, hvorav tre stk. har trelook. Skuffer og skaps design kompletteres av et ergonomisk håndtak i diamond-black.

Saken fortsetter under bildene

D-Neo kan matches med Duravits runde speil med indirekte lys, som skaper en behagelig stemning på badet.

Et annet høydepunkt i D-Neo-serien er det frittstående DuraSolid®-badekaret. Med sitt fløyelsmyke utseende, og behagelige overflate vekker det umiddelbart følelsen av velvære. Badekarets lengde på kun 160 cm gjør det perfekt til mindre bad.

Saken fortsetter under bildet:

D-Neo holder et høyt kvalitetsnivå, men ligger samtidig i et tilgjengelig prisleie. Duravit understreker denne kvaliteten ved å gi livstidsgaranti på alle porselenselementene i serien, og 5 års garanti på møbler, badekar og armaturer.

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352