Baderom mellom himmel og hav

Holdbarhet i et bredere perspektiv

0
ANNONSE

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebaderom som smelter inn på den geografiske plassen, både når det gjelder arkitektur og materialvalg. Velkommen inn i dette fantastiske baderommet som forener himmel, jord og hav og der hver del har blitt håndplukket med design, funksjon og holdbarhet i sentrum.

Saken fortsetter under bildet:

I jordens toner. Å innrede i noe annet enn jordtoner var utenkelig for Eva. Med kalkstein som base tok moodboard’et hennes form. Ting hun har funnet i strandkanten mikses med rotting og andre herlige materialer det er godt å omgi seg med i baderommet.

HOLDBARHET I ET BREDERE PERSPEKTIV
Evas grunninnstilling da hun begynte å planlegge baderommet var å gjenbruke materialer og produkter så langt det lot seg gjøre. Hun lekte lenge med tanken på å bruke et familieklenodium – mormors gamle kommode – som servantskap.

– Jeg ville egentlig kjøpe så lite nytt som mulig, men innså at det ble ganske upraktisk. Etter å ha studert INRs sortiment nøye og besøkt et par forhandlere, forsto jeg at holdbarhet i det lange løpet er mer omfattende enn jeg tidligere har trodd. Som for eksempel en uvanlig lang garantitid og smidigere vedlikehold. Og at baderomsinnredningen produseres i Sverige var viktig for meg.

Saken fortsetter under bildet:

Bildet venstre: GRAND Classic med sin sjarmerende kommodefølelse. Bildet høyre: Clamshell er et matt kvartskompositt med kalksteinskarakter. Et godt alternativ til for eksempel naturstein som ofte krever stor forsiktighet og daglig vedlikehold når det utsettes for vann og såpe.

Baderomsmøbler i klassisk stil
-Jeg ville beholde drømmen om mormors kommode som servantskap i det lengste, men fant et fullgodt alternativ i INRs møbelserie GRAND Classic. Den herlige klassiske kommodefølelsen er der og da jeg fikk se Clamshell-benkeplaten ble jeg faktisk helt solgt. Det var akkurat den følelsen jeg var ute etter. Og da jeg lærte de mange fordelene med en benkeplate i kvartskompositt og ikke ekte kalkstein, var saken klar.

Saken fortsetter under bildene:

“Noen ganger når jeg har venner på besøk og jeg får lyst til å skryte litt, åpner jeg skuffen og venter på reaksjonen. Det blir alltid suksess!”

Plassbygget dusj
I det som nærmest kan kalles en naturlig forlengelse av rommets panoramavindu har Eva fått laget en egen dusjløsning som er skreddersydd for akkurat denne plassen. De store glassflatene med minimalistiske beslag var viktig for Eva, og valget falt derfor på en ARC Original i 8 mm glass.

 

“Jeg ville skape et helt åpent baderom og slippe inn det nordiske lyset som jeg elsker. Jeg ville føle meg ett med skjærgården utenfor. Og det klarte jeg. Men på kvelden blir følelsen helt annerledes. Da dusjer jeg i måneskinn og det er også en helt fantastisk følelse!”
Eva, 49 år

Hva er du mest fornøyd med?
-Hvis jeg må velge bare en ting, så blir det nok utsikten sammen med servantskapet og speilet. Jeg kan faktisk ikke se meg mett på den. Og så elsker jeg å arrangere innholdet i skuffene. Det føles veldig gjennomtenkt alt sammen.

 

 

Materialer og produkter
Servantskap GRAND Classic 100 med LEVEL benkeplate Clamshell – INR
Servantbatteri POSH – INR
Speil LOOX 90 – INR
Håndkletørkere LINE – INR
Dusjhjørne ARC 14 Original – INR
Fliser J66 Norrvanga Grey 60×60 cm – Bricmate
Takfarge Chi – Jotun

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352