Lite bad? dusj og badekar i ett

Den perfekte løsningen for deg med lite bad

0
ANNONSE

I dag fins det mange gode og praktiske løsninger for baderommet.
Ett av dem er dusjbadekar, en kombinasjon av dusj og badekar. Den perfekte løsningen
for deg som har et lite baderom og vil slippe å velge mellom enten dusj eller badekar, men vil gjerne ha begge deler.

Helt fantastisk eller hva? Komplementer i tillegg med skjermvegg eller dusjhjørne til dusjbadekaret og dusjområdet blir komplett.

Utforming
Dusjbadekaret er smidig og praktisk med stor plass i dusjsonen da karet er utformet med en smalere og en bredere del. På den brede siden passer det godt å stå å dusje. På enden eller på langsiden fins det og en høyre eller venstre utforming.

Saken fortsetter under bildet

Macro Design Dusjbadekar Divine. Et badekar i akryl med et mykt formspråk og romslig dusjrom. Badekarvegger Spirit 90×90 med gripevennlig knott som alltid inngår.

Akrylbadekar
Badekar i akryl har mange fordeler. Materialet er slitesterkt og svært lettstelt. Akrylkar er ganske lette, men samtidig svært stabile. Badekar fra Macro Design har en ekstra underliggende benstilling som gjør badekaret ekstremt stabilt og godt egnet til lange, deilige dusjer.

Akryl er ett populært materiale som har mange fordeler. Materialet er lettstelt, mindre glatt, holder varmen godt og fremfor alt skjønt å senke seg ned i – året rundt.

Badekar med badekarsvegger
For å slippe vannsøl i hele baderommet, kan du komplementere ditt badekar med en enkel dør eller badekarsvegg. I tillegg til enkle dører fins det foldbare skjermvegger i glass som du enkelt vender bort når du bader.

Saken fortsetter under bildet

5 fordeler for å velge et dusjbadekar

• Perfekt for deg med et lite baderom og som
vil både bade og dusje.
• Utformet for så vel stående som liggende personer.
Badekaret har en smalere og en bredere del.
• Minimalt glatt da badekarets bunn er rett
i forhold til mange tradisjonelle badekar med rundere bunn.
• Rette kanter som gjør det enklere å ta seg inn og ut av badekaret.
• Rimelig løsning for de med liten plass,
men med høye krav.

Mer info om dusjbadekaret Divine

Praktiske dusjhyller
Hold ditt baderom fint og ryddig med en dusjhylle.

Free 100 – En stilren hylle med plass til mye oppbevaring. Hyllen har et pent skrog i hvit akrylplast som på en effektiv måte skjule alle dusjproduktene i hyllene. 3 praktiske trådkurver med opphengskroker under kurvene. Monteres enkelt på dusjens profil eller borefritt med lim.

Nifty – justerbar innfesting, høyderegulerbare og 3 vribare hyller. Monteres enkelt på dusjens profil eller borefritt med lim.

Saken fortsetter under bildet

Macro Design dusjhyller Free 100 og Nifty
Trykk på teksten for mer info. Bildet 1. fra venstre Bilde 1. Spirit enkeldør Bilde 2. Spirit hjørne Bilde 3. Grace enkel Bilde 4. Grace dobbel

Kilde: Macro Design

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352