Den nordiske stilen

Velg overflater i lyst treverk som grå eik eller grå ask

0
ANNONSE

Den nordiske stilen er for deg som liker å ta med naturen inn i hjemmet. Her mikses materialer som eik og sort matt med grønne planter og miljøvennlig tilbehør som økologiske duftlys og lamper i bambus.

Saken fortsetter under bildene

Slik skaper du stilen på badet
Tips til produkter, farger og tilbehør som hjelper deg med å skape stilen:
Møbelserien Eris, i fargen grå eik med integrerte grep og benkeplate i samme overflate.
Moderne bolleservant i mørk farge, som vår Denia bolleservant i rustikk aluminium.

Velg servantbatteri og takdusj i sort matt overflate, som vår NIO servantkran og Silhouet takdusj. Understrek den nordiske stilen ved å sette inn produkter med sirkelform. Velg for eksempel et rundt speil med behagelig bakenforeliggende LED-lys som varmer rommet og et rundt baderomsteppe.

Et kvalitetstoalett i hvit porselen, for eksempel vårt TOTO RP toalett.
En klassisk dusjvegg og sluk som går i ett med gulvflisene.
Høyskap i samme møbelserie som baderomsmøbelet.

Saken fortsetter under bildet

Fargevalg
På det nordiske baderommet er det viktig at fargene harmonerer med treverket på for eksempel baderomsmøbelet. Farger som Soft Skin, Antique Green, Minty Breeze og Blek Sand fra Jotun er farger som understreker stilen.

 

 

 

 

 

 

Overflater
Velg overflater i lyst treverk som grå eik eller grå ask. For å gjøre stilen moderne har vi på dette badet valgt å gå for kran og takdusj i sort matt. Dersom du ønsker å skape et riktig nordisk baderom bør du se på muligheten for å sette opp en spilevegg eller legge bambusrull på minst en av veggene. Søk opp “spilevegg” på Instagram og se mange gode idéer!

 

 

 

 

 

Tilbehør
Tilbehøret på det nordiske badet bør gå i stil med resten av baderomsmøblene, velg produkter i lys eik eller andre naturmaterialer. Bambus er svært populært om dagen, og lamper i bambus finner du i alle prisklasser og design. Et stort fint teppe i jute vil også være med på å understreke stilen ytterligere.

Kilde: Korsbakken Bad

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352