Enklere for forbrukere med komplette baderomsløsninger

Velvære på badet blir stadig viktigere

0
ANNONSE

Forbrukere tar mer og mer en aktiv rolle når det gjelder valg av baderomsdesign enn de gjorde tidligere. Samtidig har badet blitt til et av de viktigste oppholdsrommene i hjemmene våres. Dette gjør at forbrukere søker mer komplette og harmoniserende baderomskonsepter som samsvarer med deres personlige behov og individuelle stil.

Perfect Match konseptet fra GROHE tilbyr komplette baderomsløsninger og produktkombinasjoner som matcher 100% i form og funksjon. Dette betyr at designet til kranen matcher med vasken og dusjsystemet, og selv tilbehøret passer perfekt til. Dermed blir det enklere enn noen gang for forbrukere å skape drømmebadet sitt.

– I løpet av den siste tiden har vi brukt mer tid i hjemmet. Et resultat av dette er at hjemmet i økende grad gjenspeiler hvem vi er. Velvære blir stadig viktigere og gode baderomsrutiner anses å være et vesentlig element i hverdagen, sier Gudy Herder, internasjonal trendkonsulent i Eclectic Trends.

Hva med individuelle tilpasninger?
Baderomsstiler varierer med individuelle behov og personlige preferanser. Noen baderom er små, og andre er mer romslige. Noen har fokus på det funksjonelle, mens andre foretrekker en kreativ spa-atmosfære. Mens noen liker runde og organiske former, ønsker andre å skape et skarpere og mer firkantet utseende. For en forbruker kan det store utvalget av produkter fort bli overveldende, særlig når man ønsker å pusse opp hele badet på en gang.

– Koordinerte baderomsløsninger er avgjørende for å skape et perfekt balansert rom for avslapning og velvære. Derfor blir komplette og sammenhengende interiørkonsepter stadig mer populære. De hjelper forbrukere med å finne de rette produktene, og er med på å skape et harmonisk og gjennomgående baderom, forklarer Gudy Herder.

GROHE Perfect Match er produktkombinasjoner som gjør det enklere for forbrukerene. Produktkombinasjonene består av forskjellige koordinerte baderomsløsninger med kraner, servanter, badekar, dusj, toaletter, trykkplater og tilbehør. Produktene er designet til å matche perfekt i form og funksjon, og finnes i et utvalg av forskjellige fargeoverflater.

GROHEs 3 mest populære ‘Perfect Match’-kombinasjoner

1 Perfect Match: GROHE Essence – Naturlig og elegant
Med myke kanter og slanke former er GROHE Essence både avslappende og behagelig i sin utforming. Denne kolleksjonen er perfekt for de som ser på baderommet som et sted man kan slappe av. Les mer om GROHE Essence her.

Saken fortsetter under bildet

2 Perfect Match: GROHE Plus – Minimalistisk og moderne
GROHE Plus er en nyere kolleksjon med et moderne og innovativt utseende. Ved å kombinere både runde og skarpe former, er GROHE Plus en spennende løsning som passer til de som er ute etter noe med det lille ekstra. Les mer om GROHE Plus her.

Saken fortsetter under bildet

3 Perfect Match: GROHE Eurocube – Kubistisk og rent
Eurocube er kolleksjonen som passer perfekt for de som ønsker å skille seg ut. Den firkantede utformingen går igjen i alle detaljene, og skaper et spennde og urbant baderom. Les mer om Eurocube her.

Saken fortsetter under bildet

Ytterligere produktdetaljer og høyoppløselige bilder kan lasts ned her

GROHE Norge

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352