Forskjellige dusjløsninger

Finn den beste dusjløsningen for dine behov

0
ANNONSE

Er du ute etter å bytte ut det gamle dusjsystemet med en mer moderne stil, eller vil du bare oppdatere dusjhodet med de nyeste funksjonene på markedet? Vi blir altfor ofte overveldet av valgmulighetene som er tilgjengelige. Dette er en liste over de beste dusjene til Oras, for å hjelpe deg med å finne den modellen og de dusjfunksjonene du ser etter.

Du ønsker kanskje ekstra sikkerhet, øko-funksjoner for å spare vann eller rett og slett moderne design. Ideelt sett vil Oras ha en blanding av alt. Passe vannstråle for en komfortabel dusjopplevelse, elegant og moderne design og en trygg dusjopplevelse for alle i husstanden – gammel som ung.

Men er det noen dusjkraner som er mer populære enn andre blant huseiere? Hva er bestselgerne? Hvilke har best pris? Og hvilke er stiligst? Hvilke er mest ressursbesparende? Og hvilke dusjsystemer gir best sikkerhet?

Dette er en liste over de beste dusjene Oras kan tilby, for å hjelpe deg med å begrense valgmulighetene og finne den beste dusjen for dine behov.

Saken fortsetter under bildet:

Mest ressursbesparende
For en rask oppgradering av hånddusjen er Oras Apollo et populært valg blant vannbevisste forbrukere. Med integrert EcoFlow-kontroll kan du velge en ressursvennlig vannmengde og redusere vannforbruket med opptil 50 prosent.

Hvis du vil spore forbruket i sanntid og justere dusjrutinen der og da, kan du oppdatere oppsettet med en digital hånddusj. Den gir deg tilbakemelding i sanntid ved hjelp av en integrert LED-skjerm og integrert lys som endrer farge i henhold til vannforbruket når du dusjer litt for lenge. Tidsjusteringen for når det røde lyset skal vises er fleksibel og kan endres i den tilkoblede Oras-appen.

Saken fortsetter under bildet:

 

Hvis du ønsker å følge med på forbruket over tid, kan du koble hånddusjen til appen og få enda smartere daglige dusjrutiner, eller sammenligne vannforbruket ditt med forbruket til andre brukere av digitale hånddusjer.

Les mer om hvor mye du kan spare med riktig vannbesparende teknologi.

Best for sikkerheten
Når det gjelder å finne den riktige løsningen for hele familien, bør sikkerhet og brukervennlighet komme først. Du bør se nøye på hele dusjsystemet og kombinere ergonomisk design med intelligente sikkerhetsfunksjoner. Et av Oras mest populære alternativer for familier, Oras Optima, kommer for eksempel med flere sikkerhetsfunksjoner.

Unngå skålding på grunn av for varmt vann
Plutselige endringer i vanntemperatur er en vanlig kilde til skader på badet og noe foreldre med små barn og eldre personer er bekymret for.

Når du velger en termostatkran til dusjoppsettet, bør du derfor sørge for at den har funksjoner for automatisk temperaturjustering som for eksempel hindrer varmtvann i å renne hvis kaldtvannsutløpet er blokkert.

Ekstra temperaturhendler utstyrt med en sikkerhetslås på 38°C kan bidra til å unngå ulykker som skyldes at temperaturhendelen blir satt for høyt ved et uhell.

Anti-skåldeoverflater
Anti-skåldeoverflater er en annen viktig sikkerhetsfunksjon for familiebadet. Sjekk at termostaten har et dobbelthus for å sikre at overflatene alltid er behagelige å ta på.

Det sørger for en termisk separasjon mellom messingkroppen og ABS-dekselet for å unngå at krankroppen varmes opp, og dermed reduseres risikoen for skåldeskader.

Best for velvære
Hvis du vil få spalignende vannbehandlinger bare ved å trykke på en knapp, kan dusjsystemet Oras Esteta Wellfit være det perfekte valget.

Med en valgfri, integrert Wellfit-funksjon kan du velge mellom tre oppfriskende programmer som er utformet for å gi varmt- og kaldtvannsspray med ulike intervaller som du kan tilpasse ut fra egne preferanser med HANSA-appen.

Bli kjent med ulike stråletypene her.

Du kan enkelt integrere Oras Esteta i det eksisterende dusjoppsettet ditt ved hjelp av det store produktutvalget fra Oras, hvor du kan velge et dusjsystem med eller uten regndusjfunksjon og velge mellom ulike hånddusjer til dusjen og badekaret – med eller uten den innovative Wellfit-funksjonen.

Best design
Hvis du drømmer om en mer unik dusj, bør du vurdere kranmodeller som kommer med ulike overflater. Matte sorte utgaver er for eksempel allerede et vanlig syn på moderne bad og gir et elegant inntrykk.

Saken fortsetter under bildet:

Bestselgere
Oras Nova er en bestselger som er utformet for moderne baderom for flere generasjoner, med et bredt utvalg av ergonomiske, brukervennlige og trygge dusjer for ethvert formål.

Med ulike modeller å velge mellom, er dette et perfekt valg hvis du ikke er sikker på om du skal oppgradere det oppsettet du har nå med et nytt dusjhode eller gjøre om hele badet.

Den kan enkelt integreres i det eksisterende baderomsoppsettet, uansett om du vil ha et regndusjsystem, en kombinasjon av badekar- og dusjtermostater eller et komplett dusjsett.

Saken fortsetter under bildet:

Å finne en dusj som passer perfekt inn på badet ditt er én ting. Men å finne en som er skreddersydd til dine og familiens behov er noe annet. Alle dusjene til Oras har sine fordeler og er utformet for at du skal få en best mulig match – uansett om det er for å spare vann, få økt velvære eller ekstra sikkerhet. Oras showers are designed to help you achieve the best match possible – no matter whether that’s saving water, increasing wellness or extra safety.

Mest ressursbesparende
Best for velvære
Best design
Bestselger

Kilde: Oras

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352