by Jorunn Tharaldsen

Keramisk marmor på badet

Marmor er et tidløst materiale

0
ANNONSE

Med ny digital teknologi er det mulig å lage keramiske fliser med fantastisk gjengivelse av marmorens naturlige farger og årer. Keramisk marmor er mer slitesterk og vedlikeholdsvennlig enn ekte marmor, og gjør de beste og mest sjeldne marmortyper tilgjengelige basert på bærekraftig produksjon.

Vi møter Gro Elisabeth Gregersen som er daglig leder Modena Flisgiganten på Lier.  Butikken ble etablert av hennes far i 1980, da var Gro 14 år og fikk starte som ekstrahjelp.  Det gikk bare noen få år, så ble hun der på heltid og har vært der siden. Vi snakker derfor med en som har lang erfaring og vært med på baderommets utvikling gjennom flere tiår.

 

 

 

 

 

Saken fortsetter under bildene

«Jeg har fokus på å selge komplette bad til det private markedet, og er opptatt av gode romløsninger og hjelper gjerne kunden med tegninger av sitt bad”

Saken fortsetter under bildet

Marmor på vegger i allrom er en økende trend.

«Marmor har trendet noen år, og det ser til at den skal følge oss i flere år fremover. Marmor er et tidløst materialet som alltid har vært ekslusivt, dyrt og lite tilgjengelig. Jeg husker de første kopiene, de så nokså falske ut, og alle flisene var helt like uten naturlig spill! Skikkelig dårlig – ler Gro. Med den keramiske marmoren vi nå leverer, sitter utseende som det skal.  Revolusjonerende ny teknologi sørger for en helt naturtro gjengivelse og gir muligheter for nye spennende formater.

Utvalget av marmortyper er også rikt, men vi ser tydelige tendenser til at folk nå tør å velge typer som den dyp brune marmoren Frappaucino, sort Elegant Black samt de med kraftigere årer som Calcatta golden white, fremfor den mest tradisjonelle og rolige Altissimo/Bianco Carrara

Det er gøy at folk våger mer.»

Saken fortsetter under bildene

Frappaucino til SistenN fango
Skreddersydde møbler av storformat gir et personlig, solid og ekslusivt preg.
Sort marmor har en elegant samtidig lun effekt

Tips
Generelt hvis du ikke tør å dra på med marmor på hele badet, har vi gode serier å kombinere med. Frappaucino med Sistem N fango er en fin kombinasjon, og Sistem S med Calacatta. For den mer modige er småformatflisene som Zellige og Lume serien skapt for å kombineres med marmor.

Liker du følelsen av autentiske materialer kan jeg anbefale Ardesia mosaico med sin steinlook i fiskebein på gulv kombinert med Altissimo på veggene.

Vasker kan også enkelt skreddersys på stedet med keramisk marmor.
Det har aldri vært så mange muligheter som nå, avslutter Gro.

bilde 1.fra venstre Allmarble Altissimo 60×60 cm
Bilde 2. Allmarble Golden White 60×60 cm
Bilde 3. Allmarble Frappucino Lux 60×60 cm
Bilde 4. Allmarble Elegant Black 60×60 cm

Kilde: Jorunn Tharaldsen – Modena

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352