Drømmebad med dype farger

For min del er vasken og dusjhodet de to absolutte favorittene

0
ANNONSE

Familien Nordbom-Strand fra Manstad, har valgt dramtiske toner og dype farger til sitt drømmebad. De valgte å mykne opp Betonmetal flisene med grønne planter og luksuriøse kobberdetaljer fra Gessi, for å skape den perfekte atmosfæren på badet.

Hvordan vil du beskrive badet ditt?
– Badet vårt vil jeg beskrive som harmonisk, rolig og dempet.

Hva er ditt beste oppussingstips?
– Mitt alle beste oppussingstips er å våge å gjennomføre et prosjekt som du drømmer om. For oss har et mørk bad med kobber som hovedmateriale vært i fokus. Det har tatt tid og er kostbart, men dersom man har mulighet til å ta tiden til hjelp for å få de løsningene man ønsker, vil du få igjen for det på sikt. Jeg elsker å oppholde meg på badet og nyter løsningene hver gang jeg oppholder meg der.

Saken fortsetter under bildene:

“Vi har fått mange gode tips til å sette sammen ulike materialer og farger knyttet til kobbervasken”

Hvordan opplevde du designprosessen med oss?
– Helt fra starten av prosjektet har vi fått profesjonell og løsningsorientert hjelp fra Vera på Norfloor i Fredrikstad. Alltid imøtekommende uansett nye endringer og omgjøringer. Samtidig har vi fått mange gode tips til å sette sammen ulike materialer og farger knyttet til kobbervasken og den grønne veggen, som har vært de to delene av badet som alt annet måtte tilpasses rundt.

Saken fortsetter under bildet:

Ditt beste tips for å gjøre badet mer gjennomført?
– God planlegging og unngå raske og lettvinte løsninger når man begynner å bli utålmodig på ferdigstillelse.

“For min del er vasken og dusjhodet de to absolutte favorittene”

Saken fortsetter under bildet:

Hva liker du best med baderommet ditt?
– Jeg er svært fornøyd med alle valgene vi har tatt når det gjelder materialvalg, men for min del er vasken og dusjhodet de to absolutte favorittene. Vasken var det aller første vi valgte, der den sto i all sin prakt i butikken. Den skulle vi ha, for den er jo helt praktfull!

– Jeg har alltid ønsket med et dusjhode som det vi har nå og ble introdusert for Gessi-serien Inciso. Det var en del frem og tilbake for å få til denne løsningen og jeg rett og slett elsker den.

Saken fortsetter under bildet:

Hvordan liker du å dekorere badet?
– Når det kommer til dekor kommer jeg litt til kort. Jeg liker grønnplanter og vil helst ha flere for å oppnå en følelse av oase. Jeg ønsker å ha det enkelt og rent, uten for mye annet som tar fokuset vekk fra materialene vi har valgt.

Hvilke interiørtrender liker du akkurat nå?
– Jeg følger dessverre ingen interiørtrender og er lite oppdatert på hva som er i vinden. Når jeg skal finne inspirasjonsbilder søker jeg etter de materialene vi ønsker, samt farger, og finner bilder som ligner på noe vi ønsker. Som badet viser er kobber og mørkegrønn en tydelig favoritt og det har det vært lenge. Samt sort tak, som vi har også i andre rom i huset.

Foto og tekst: Aina Dahle Norbom i samarbeid med Norfloor.
Kilde: Norfloor

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352