Når utsikten er så fantastisk må dusjveggene være usynlige. Det kan løses med denne elegante og minimalistiske løsningen - Showerama Art fra Porsgrund.

Tre dusjområder det er verdt å vise frem

Den nye usynlige favoritten

0
ANNONSE

I dag finnes det svært praktiske, usynlige eller til og med skulpturelle løsninger for å skjule selve dusjområdet. La deg inspirere av tre ulike løsninger i forskjellig stil.

Tidligere var dusjforheng veldig populært, men til forskjell fra dagens løsninger var forhengene aldri ment som noe designobjekt – enten de kom med enkle prikker, eller med sjøhester og sjøstjerner. Dusjforheng har kun som funksjon å forhindre at dusjvannet renner ut over baderomsgulvet. I dag er det ingen grunn til å beholde det gamle forhenget. Det finnes så mange elegante, funksjonelle og hygieniske løsninger.

Det nordiske designmerket Porsgrund har i flere tiår designet og produsert elegante og funksjonelle baderomsløsninger med stor suksess. Løsningene er stilrene og bærer preg av sitt nordiske design-DNA. Porsgrund dusjvegger er intet unntak.

Saken fortsetter under bildet:

Porsgrund Showerama Art-dører er tilgjengelig i mange størrelser. Det minimalistiske designet, produsert i Skandinavia, passer med alle typer baderomsinteriør og gir en romslig følelse.

1: Den nye usynlige favoritten
Porsgrund Showerama Art er et perfekt og elegant valg som fremhever baderomsoppsettet, belysningen og romfølelsen. Det nye minimalistiske designet er så og si usynlig. Håndtaket er bokstavelig talt ikke-eksisterende og er isteden et presisjonskåret grep i sikkerhetsglasset for å unngå at skjøter, skruer og andre detaljer samler opp kalk og smuss, samt roter til designet. Den usynlige løsningen gjør det også mulig å fokusere på dristige dusjfliser eller et eksklusivt armatur som forsterker det skulpturelle uttrykket ytterligere.

De hengslede og svingbare glassveggene er allsidige og kan monteres på en måte som forhindrer at dusjvannet renner ut over baderomsgulvet. Porsgrund Showerama Art er tilgjengelig i en rekke ulike størrelser.

Saken fortsetter under bildet:

Porsgrund Showerama-serien gir en solid og stødig løsning for det tradisjonelle dusjhjørnet.

Skjerm dusjnisjen
Mange eldre bad har flislagt dusj. Porsgrunds Showerama-serie gir et stødig og innrammet design. Ulike størrelser sikrer enkel tilgang til dusjen samtidig som badet skjermes mot vann når døren er lukket. Det minimalistiske designet er laget med lette profiler i børstet aluminium og med 5-6 mm klart sikkerhetsglass som er enkelt å vedlikeholde og holde rent. De klare dusjdørene får rommet til å virke større – og slipper inn lys i den ellers ganske mørke dusjnisjen. Dusjløsning med profiler oppe, nede og mot vegg fås også som hjørnemodell med firkantet og pentagonal utforming.

Dusjhjørnet på et lite bad
Å plassere dusjen i et av hjørnene på badet er et klassisk valg – våtrommet skjermes fra to sider, samtidig som to av sidene er åpne. Den ideelle løsningen for mindre bad er buede dører. De buede dørene med sikkerhetsglass kan åpnes utover for å få tilgang til dusjen, samtidig som de kan legges innover mot en bakvegg for å maksimere plassen. Det funksjonelle, klare glassdesignet og de smale aluminiumprofilene gir også en visuelt lettere og mer innbydende opplevelse.

Saken fortsetter under bildet:

Porsgrund Showerama dusjdører med profil mot vegg er tilgjengelig både som rett og buet versjon. Det minimalistiske og nordiske designet passer til alle typer baderomsinteriør og gir en romslig følelse.

Det er også verdt å merke seg at denne løsningen er svært allsidig og fås i mange størrelser slik at de kan tilpasses til de fleste baderomsdesign.

Kilde: Sondre Godø Bjerknes
Nucleus AS

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352