Betjeningsplaten TECEvelvet glir i ett med veggen. Foto: TECE

Årets betjeningsplate TECEvelvet i prisbelønt materiale

TECEvelvet er tilgjengelig i seks moderne nyanser

0
ANNONSE

– Å designe ting som er viktige og en del av vårt daglige liv, der de ikke forstyrrer underbevisstheten, var det som gjorde det ekstra attraktivt å kunne designe TECEvelvet, sier den prisbelønte designeren Konstantin Grcic.

TECEvelvet kan monteres helt innfelt, som betyr at den smelter visuelt inn i veggen. Dette blir ekstra effektivt når den installeres i et veggpanel i samme farge og materiale som selve betjeningsplaten. Betjeningsplaten er utstyrt med skylleknapper med gummiinnlegg, inkludert aktiveringsstenger og monteringsmaterialer. Mål (B x H x D): 220 x 150 x 5 mm.

TECEvelvet er tilgjengelig i seks moderne nyanser: Hvit, Greige, Beige-Brun, Lysgrå, Brun-grå og Sort. Overflaten er fløyelsaktig og matt.

Det prisbelønte materialet FENIX NTM® består av en ny generasjon av akrylharpikser som motstår riper og fingeravtrykk, og forhindrer støv og vann i å trenge inn. FENIX-produktene dannes ved en presseprosess der varme og trykk påføres samtidig for å oppnå et homogent ikke-porøst produkt.

Under et mikroskop ser overflaten ut som et kupert landskap og strukturen gjør at lyset sprer seg, i stedet for å reflekteres, noe som gir TECEvelvet sitt matte utseende. Det slitesterke materialet brukes ofte på kontor- og butikkinteriør og i eksklusivt kjøkkendesign.

Betjeningsplaten TECEfilo-Velvet er tilgjengelig for urinaler og er sensorkontrollert, og har det samme smarte overflatemateriale som TECEvelvet.

Saken fortsetter under bildet:

TECEvelvet og TECEfilo-Velvet for urinaler

Foto: TECE

Nye farger gir hundrevis av kombinasjoner av TECEloop

TECE har lansert tre nye farger og tre nye materialer i den populære TECEloop-serien.

For 15 år siden utviklet TECE den første varianten av betjeningsplaten TECEloop. Det minimalistiske og tidløse designet er fortsatt det samme, med de to sirkulære trykknappene. Vi kompletterer nå de tidligere materialene glass og skifer, med ekte marmor, betong og eik. Samtidig gjør vi betjeningsplaten slankere, sier Jörg Bikker, produktsjef i TECE Norge.

De nye og moderne fargene i glass til TECEloop er kveldsblå, lys beige og titan. En fremragende funksjon er at varianten i glass kan monteres i flukt med veggen. Betjeningsplaten kan kombineres i hundrevis av kombinasjoner av farger og materiale, perfekt for å matche innredningen på moderne bad.
Mål (B x H x D): 220 x 150 x 11 mm.

TECEloop

Foto: TECE

Kilde: TECE

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352