Rekord: Den svenske baderomsprodusenten INR hadde et fantastisk fjorår. – Kundene ønsker kvalitet, sier distriktssjef i Trøndelag, Fredrik Rosvold. Foto: Rune Midtskogen

Tilbyr 15 års garanti på baderomsmøbler

Svenske INR lager møbler med livsløpsstandard. I fjor ble det omsetningsrekord.

0
ANNONSE

Den svenske produsenten har holdt det gående siden slutten av 80-tallet, og har siden 2020 vært eid av den danske baderomsmøbel-produsenten Dansani sin eier, Carsten Friis.

I Norge startet INR i 2008. Og pilene peker bare én vei: Oppover!

– Det har vært en fantastisk reise. I fjor nådde vi 95 millioner kroner i omsetning i Norge – det er tidenes beste resultat for vår norske avdeling, sier distriktssjef i Trøndelag, Fredrik Rosvold, til vvsforum.no.

Vi møter den blide trønderen under Rørkjøps utstillingsmesse på Gardermoen første uken i mai. I Norge startet INR med to ansatte i 2008. I dag er de 14. Møbelfabrikken ligger i Jönköping, dusjfabrikken i Malmö.

– Vi merker at flere får øynene opp for vårt kule design og brede sortiment. Kundene ønsker kvalitet, sier Rosvold.

Saken fortsetter under bildet:

Produktene skal ifølge distriktssjefen ha gjennomgått mange og grundige tester på laboratoriet for å skape mest mulig soliditet. Dette gjelder både dusjer og baderomsmøbler.

De produserer baderomsmøbler med livsløpsstandard.

– Fra 2019 økte vi garantien på baderomsmøbler til 15 år i samband med introduksjon av nye baderomsmøbler som er behandlet med TX Top Extreme; en ny type lakk som er svært slitesterk, forteller han.

Og fortsetter:

– Møblene er overflate-behandlet i tre omganger, og har ingen synlige skjøter. På den måten trenger ikke vannet igjennom. I tillegg er produktene testet utallige ganger mot riper og «slag» mot hjørner. Dette er produsert for å tåle tøff behandling, som det gjerne får hos en barnefamilie, sier Fredrik Rosvold.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352