Vedums baderomsnyheter for 2022

Tåkegrønne toner og en duft av tre

0
ANNONSE

Sanselig og naturnært. Det er følelsen som preger Vedums nyheter til badet for 2022, når treet kommer inn på badet sammen med toner av tåkegrønt og rosa. Til årets lansering har den svenske innredningsaktøren også lagt ekstra søkelys på å utvikle det eksisterende sortimentet. ”Om det er noe vi har lært oss i løpet av 2021, så er det verdien av å ta vare på det som allerede finnes”, sier designansvarlig Jenny Andersson.

I over hundre år har innredningsaktøren Vedum produsert svensk design på det lille vestgøtiske stedet med samme navn. Våren i Vedum handler som vanlig om baderom, og årets lansering preges av sanselige tre-overflater og naturnære farger. Nå har Vedums baderomsserier Flow, Zone og Free fått selskap av hvitpigmentert eik. En nykommer i sortimentet som møter en av vårens sterkeste baderomstrender:

Saken fortsetter under bildene

– Blant vårens baderomsnyheter er jeg spesielt glad i den hvitpigmenterte eiken. Den er så perfekt i sin tone, med et lyst og ubehandlet uttrykk. Den kan kombineres med sømløs mikrobetong, vakkert Terazzogulv eller en frisk farge på veggen, og uansett hva man velger så løfter den rommet. Jeg liker virkelig at treet finner tilbake til våre bad igjen, det gir et varmt og levende preg. Jeg håper tre-trenden er kommet for å bli, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.

Jenny fremhever det naturlige, nedtonede og imøtekommende som tydelige innslag i baderomsinnredningene i 2022. Den populære nykommeren blant Vedums farger, tåkegrønn, er et tydelig eksempel på dette. En nedtonet og naturnær favoritt som ble lansert til kjøkken i 2022, og som nå gjør sitt inntog på badet. Tåkegrønn kan velges til samtlige av Vedums baderomsserier.

Saken fortsetter under bildet

Sammen med stikkordene omtanke og langsiktighet har Vedum også jobbet med å oppdatere sine eksisterende baderomsnyheter med nye innslag og detaljer, slik at de klassiske favorittene kan fortsette å forgylle hjem i mange år fremover.

– Vi har for 2022 valgt å utvikle vårt eksisterende baderomssortiment, og lanserer ingen ny baderomsserie i år. Å forvalte og forfine det vi har, og det som fungerer passer godt overens med våre verdier. For eksempel kommer den populære Flow nå i 600 mm bredde, noe som passer de mindre badene. Vi har oppdatert Zone med en variant på 1500 mm for de som har større bad. Om du ønsker å innrede skandinavisk, klassisk eller moderne så finnes noe for alle i våre baderomsmiljøer, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum.

Saken fortsetter under bildet

Til våren lanseres også flere håndplukkede detaljer fra Vedum, som to nye tilskudd i speilfamilien: Mjörn og Säven. Speil i runde vakre former, med smarte løsninger som dekorlys. Vedum presenterer også det nye speilskapet Grann, et nett og stilrent skap, perfekt for det lille badet. Som vanlig kan man sette sitt eget preg på badet gjennom farger, håndtak, støttebein, blandebatterier, skuffeinnredning og belysning.

Hvordan kan Vedums baderomsnyheter for 2022 oppsummeres?
– Vi vil lage bad som tiltaler alle våre sinnstilstander og gjør oss varme innvendig, hver dag vi går inn på badet. Den hvitpigmenterte eiken har satt tonen, og til det har vi lagt til naturnære farger som gir ro og velvære. Men også en fargekombinasjon av rosa og grønt som frisker opp i ett av badene, avslutter Jenny Andersson.

Utvalg av årets baderomsnyheter
– Hvitpigmentert eik til seriene Flow, Zone og Free
– Fargen tåkegrønn til samtlige baderoms-serier.
– Rammedøren Edit til serien Free
– Flow i ny bredde, 600 mm
– Zone i ny bredde, 1500 mm
– Speilene Mjörn og Säven
– Speilskapet Grann

Se mer: Vedum

Nyhetene lanseres 1. Februar hos Vedums baderoms-forhandlere rundt om i landet.

Til slutt…
Til lanseringen av vårens baderomsnyheter har Vedum samarbeidet med den svenske kunstneren Emma Stüffe. Hun ble invitert inn til vårt nye bad Zone i hvitpigmentert eik for å skape et rom som har den følelsen som ikke kan berøres. Vedum kaller det ”den sjette sansen” Sjekk resultatet her:

Kilde: Vedum

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352