Bli med i livsnyterens baderom

En dusj for livsnyteren

0
ANNONSE

I livsnyterens baderom oppstår det harmoni i møtet mellom natur og teknologi.
Akkurat som motivet fra et maleri av John Bauer brer det speilblanke tjernet seg ut foran den värmlandske skogen mens høsttåken rolig svever over vannflaten. Absolutt stillhet. Ikke et vingeslag. I utkanten av dette et hus som titter fram mellom grantrærne.

For et bilde! Ja, og her bor han, livsnyteren Peter. På utsiden er huset diskret og beskjedent, men med rom for det urbane livets alle krav til komfort og tekniske innovasjoner på innsiden. Bli med oss på en rundtur i det aller helligste – Peters private baderom. Her kombineres ursvenske håndverkstradisjoner med teknisk presisjon innen mekanikk og elektronikk. Og det oppstår harmoni. Velkommen inn i paradoksenes baderom.

Saken fortsetter under bildet:

Lengselen tilbake til skogene der han vokste opp har alltid vært der, og for et par år siden gjorde han noe med det. Han forlot bankkarrieren i London og bygget drømmehuset sitt – en diskret enetasjes villa med svart panel som smelter inn i vegetasjonen. Her nyter han det moderne livet med den avslappende värmlandske naturen helt inntil husveggen.

Saken fortsetter under bildene

Peter ville ha et stort baderom med direkte tilknytning til soverommet – et rom som skulle speile han selv og hans behov. Han tok utgangspunkt i det romslige dusjrommet med takvindu da resten av baderommet skulle skapes.

 

En dusj for livsnyteren
Med dusjen i midten av rommet og selve himmelen som tak måtte han ha en dusjløsning verdig navnet. Hos INR fant Peter dusjserien EDGE som han følte kunne levere på det riktige nivået. Muligheten til å kunne tilpasse glasset både i bredden og høyden var viktig. Til dette valgte han en takdusj i ultra matt svart finish, også den fra INR. Veggene ble kledd med sekskantet flis Pietro Stone Charcoal Hexagon. Øvrige vegger er i mikrosement.

Saken fortsetter under bildene:

Dusjvegg EDGE 20 Plus med takdusjsett PLEASURE 2, dusjoppbevaring BOX og håndkletørker BOW.

Jeg er en livsnyter. Og nummer to på listen min – etter turer i naturen – er nok faktisk å dusje. Det blir noen dusjer hver dag

Saken fortsetter under bildene:

Takdusjsettet STEEL PLEASURE 2 fra kolleksjonen INR by Primy er produsert i rustfritt stål med PVD-behandlet overflate i Ultra Matte Black. Takdusjen gir en herlig og rikelig vannstrøm. Blandebatteriet er typegodkjent i hele Norden.

Smarte lysinnslipp
I samme serien som dusjveggen fant Peter også dusjdøren EDGE 2 som han valgte å plassere mellom baderommet og soverommet – litt for den røde trådens skyld, men også for å kunne nyte den slående utsikten over tjernet. Høyskapet er fra INRs møbelserie GRAND Solid.

Innredning det stråler av
Som den kvalitetsbevisste mannen han er hadde Peter stort fokus på å finne innredning med det lille ekstra. I INRs møbelserie AIR Wood fant han det han lette etter. Et møbel skapt med kjærlighet av holdbare materialer, genuine håndverksdetaljer og lekker integrert belysning som styres med bevegelsessensor. Til servantskapet valgte han et speilskap hvor han kan justere både lysstyrke og lystemperatur etter behov. De ikoniske håndkletørkerne BOW i matt svart med LED-belysning under ble prikken over i’en.

Saken fortsetter under bildene:

Bak den hele fronten gjemmer det seg en fingertappet rominndelt skuff i massiv eik. En av mange fine detaljer i møbelserien AIR Wood.

Den doble stikkontakten i skuffen er et av våre mest populære tilvalg.

Når du nærmer deg servantskapet, slås belysningen på – både i skuffen og under servantskapet. Et lekkert og praktisk tilvalg som kjennetegner INRs møbler.

Peter, selvutnevnt lyvsnyter.

Materialer og produkter
Gulv Mikrosement
Vegger Pietro Stone Charcoal Hexagon
Servantskap AIR Wood 120 fra INR
Dusjvegg EDGE 20 Plus fra INR
Dør EDGE 2 fra INR
Takdusj STEEL Pleasure 2 fra INR by Primy
Dusjoppbevaring BOX fra INR
Servantbatteri STEEL VOYAGE High fra INR by Primy
Speilskap STAGE Plus 120 fra INR
Håndkletørker BOW fra INR
Oppbevaring GRAND Solid 40 fra INR
Stol Barrel Stool Philippe Malouin SCP

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352