Servantskapet GRAND (2018-modell) med servantbatteri STRICT og dusjdøren ARC.

Hjemme på badet hos Nina

Sats på myke håndklær, gode duftlys og luksuriøse spaprodukter.

0
ANNONSE

Da Nina og familien hennes flyttet inn i villaen i Löddeköpinge, var huset bare fire år gammelt, men fortsatt som et tomt skall uten hverken dusjvegger, hyller og skuffer i garderobene. Nina, som brenner for interiør og driver en populær interiørkonto på Instagram, kunne ikke motstå fristelsen og begynte med en gang å planlegge forandringer.

– Vi tenkte på å renovere badet i flere år siden vi aldri likte de forrige eiernes valg av flis. Men det føltes unødvendig å betale i dyre dommer for et bad som ellers funket helt fint. Det er alltid mye jobb å bytte fliser og lage ny membran. I fjor leste jeg om mikrosement som er en ny type behandling som man legger utenpå eksisterende fliser. Overflaten blir vannavvisende, lett å rengjøre og helt uten fuger. Og det beste av alt er at vi ikke måtte rive flisene, sier Nina.

Hva tenkte du om fargevalgene?
– Siden vi bare har et lite vindu som gir lysinnslipp, turde vi ikke å satse på svart servantskap som stjal lyset, selv om det hadde vært superfint. I stedet valgte vi hvitt med svarte detaljer. Det blir både stilrent og klassisk. De rå veggene kan man lett myke opp med grønne planter og tekstiler. Vi ville skape en herlig oase for egentid, men også et bad som tåler barnas vannleker. Rett og slett et bad for alle.

Saken fortsetter under bildene

Hva er det beste interiørtipset ditt?
– Det beste tipset mitt er å ikke gjøre dyre impulskjøp. Tenk på om det møbelet eller den detaljen virkelig passer i hjemmet ditt. Det er lett å bli så inspirert av andres vakre hjem på Instagram at man bare vil kaste ut alt og begynne på nytt. Det blir jo veldig dyrt i lengden og ikke veldig miljøvennlig eller bærekraftig. Jeg impulshandler aldri, men tenker ofte veldig lenge før jeg bestemmer meg for kjøpet. Det blir ofte et bedre kjøp på sikt, men det er selvfølgelig ikke sikkert at det blir bra likevel. Det finnes ikke noen fasit eller garantier med interiør. Det er alltid hjertet som til sist bestemmer om det var en god eller en dårlig beslutning man tok, forteller Nina.

Saken fortsetter under bildet

Dusjdør fra ARC-serien med svarte beslag.

Hva er du mest fornøyd med?
– Det jeg er aller mest fornøyd med på badet er faktisk dusjveggen. Jeg tror det er fordi den ikke har noen lister. Den gir rommet en egen eleganse. Høy karakter for at den kan svinges både innover og utover. Det elsker jeg! Den er stor og imponerende, men samtidig gir den rommet mye luft, avslutter Nina.

Sats på myke håndklær, gode duftlys og luksuriøse spaprodukter. Det er du verdt!

Kilde: www.inr.no

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352