Spar strøm med ny varmtvannsbereder fra Høiax – Høiax CONNECTED!

Flere nyttige funksjoner og driftsmodus, samt automatisk legionella-program

0
ANNONSE

Visste du at oppvarming av varmtvann utgjør en stor del av strømforbruket ditt? Nå kan du endelig bytte ut den gamle varmtvannsberederen med denne nyheten; Høiax CONNECTED og spare strøm!

Med Høiax CONNECTED kan du kontrollere forbruket av strøm og utnytte strømnettet mer optimalt ved å styre unna effekttoppene når det er dyrest strøm, sier Baderingen.

Appen myUplink gir deg muligheten til å styre denne nye generasjonen varmtvannsbereder fra mobilen. Den er også kompatibel med Futurehome smarthussystem.

Smartberederen har et intuitivt display som også gjør at den fint kan styres uten app, men alle funksjonene er kun tilgjengelig når varmtvannsberederen inngår som en del av Futurehome smarthussystem.

Saken fortsetter under bildet:

Høiax CONNECTED er aktuell for alle som ønsker å bytte ut sin gamle bereder, eller for dem som vil oppgradere til en mer fremtidsrettet varmtvannsløsning. Høiax CONNECTED brukes som energilager. Den kan styres slik at den bruker strøm når den er rimeligere og man har mulighet til å skru seg av når strømmen er på sitt dyreste.

Du får nyheten Høiax CONNECTED som er utviklet sammen med Futurehome og høyteknologiselskapet NxTech i alle Baderingens butikker.

Enova gir støtte til de som kjøper denne smarte varmtvannsberederen.

Kriterier for støtte:

 

Kilde: Baderingen

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352