Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Ubehagelig lukt på toalettet hører fortiden til - DittBad

Annonsørinnhold

Ubehagelig lukt på toalettet hører fortiden til

Det som lenge har vært standard over enhver komfyr på kjøkkenet, får vi nå også på badet. En effektiv måte å kvitte seg med ubehagelig lukt på. Geberit DuoFresh-modulen fjerner den dårlige luften direkte fra toalettskålen, renser den ved hjelp av et keramisk filter og returnerer den deretter luktfri til rommet.

Dette er ekstremt effektivt, da det forhindrer at den ubehagelige lukten sprer seg over hele badet, noe som gjør luftfriskere, åpne vinduer, tente fyrstikker og lignende helt unødvendig. En nærhetssensor slår luktavsuget automatisk på, så snart noen setter seg på toalettet. Luktavsug er derfor også en god idé for gjeste-toalettet.

Ekstra komfort med LED-orienteringslys og innsats for DuoFresh-Stick. Geberit DuoFresh-modulen kan enkelt installeres i enhver Geberit Sigmasisterne og kan kombineres med nesten alle betjeningsplater i Sigmaserien.

Geberit DuoFresh-modulen er en innovativ og effektiv løsning for å fjerne lukt fra toaletter. Det gjør den ved å trekke ut luften direkte fra toalettskålen gjennom skyllerøret og utløpsventilen, og renser den ved hjelp av et keramisk filter.

Den nye modulen kan enkelt installeres i enhver Geberit Sigma-innbyggingssisterne og kan kombineres med nesten hvilken som helst betjeningsplate fra Sigma-serien. Installasjonen er godt gjennomtenkt, det eneste kravet er tilkobling til 230 V. Med unntak av transformatoren, installeres alle komponenter via betjeningsplaten.

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomskeramikk. Geberit Norge AS har hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com