Flise-fint fra Ulfven

Fliser med personlighet, former og farger.

0
ANNONSE

Ditt-Bad tok turen til en av de beste i klassen på baderomsfliser, for å finne ut mer om hvordan de jobber og hvordan de treffer på trender og farger i interiør jungelen. Ulfven Inspired by, leverer fliser til de råeste bad som bygges i dette landet.

Når Ditt-Bad tar turen til Moss en kald og grå vinterdag i februar,  byr ikke akkurat været på inspirasjon, varme farger eller organiske former. Det er helt til vi banker på døra til flisleverandøren Ulfven. Vi blir tatt varmt imot av daglig leder Ole-Petter Mork Sandersen, som umiddelbart setter på kaffen og viser oss villig rundt i sitt showroom og hovedlager rett utenfor Moss.

Ulfven har spesialisert seg på fliser med personlighet, former, farger og kvaliteter som ikke er helt A4.  Sandersen kan fortelle at det hele startet gjennom egne oppussingsprosjekter i familiens sveitservilla, som ligger  i det vakre herregårdslandskapet i Rygge, mellom frodige åkre med Oslofjorden som nærmeste nabo.

Ditt Bad lurer naturligvis på hvordan de går frem og hvor de henter inspirasjon fra.

Sandersen kan fortelle at Ulfven inspireres av et større bilde, både mikro og megatrender fra inn og utland snappes opp.
– Vi har etterhvert blitt gode på å se inn i glasskulen og spotter raskt trender som kommer og hva som vil slå an som årets farger. Med produsenter over hele verden, er vi naturligvis mye på farten og følger nøye med på interiørtrender verden over, forteller Sandersen.

– Det er selvsagt viktig at vi følger med på trender i metropoler som Paris, London og New York, men vi kan ikke kun se på megatrendene. Det er vel så viktig å hente inspirasjon fra andre grener innenfor interiør, kunst, mote og design.

– En viktig del av Ulfvens identitet er også det tradisjonelle håndverket og inntrykkene vi tar med oss fra våre reiser i pittoreske landsbyer i Italia, Frankrike, Vietnam eller Marokko, fortsetter Sandersen. – Vi er så heldig å få jobbe med utrolig dyktige produsenter, som i generasjoner har produsert og utviklet sine teknikker og spesialiteter.

Ulfven samarbeider tett med mange av de beste interiørarkitektene og designerne innenfor bransjen. Det er derfor ikke helt tilfeldig at Ulfven i en årrekke har vært å finne som en leverandør til bad, som presenteres i diverse interiørmagasiner, blogger eller i tv-program, som Eventyrlig Oppussing og Tid for hjem.

Hvilke råd vil du gi de som nå skal i gang med et nytt baderomsprosjekt?

– Det beste råd for et vellykket baderomsprosjekt er å bruke god tid til å planlegge og ha en god dialog med håndverkerne. Det er helt avgjørende for et vellykket prosjekt.

På showroomet til Ulfven i Oslo sitter interiørdesigner Sandra Fongen som hjelper kunder med farger og materialvalg. Fongen tegner badet opp, slik  blir det enklere for håndverkerne som får en plantegning å følge. I følge Sandersen er det litt for ofte at håndverkere ikke er komfortable med å legge noe annet en 30×60 eller 30×30 snorrette maskinfliser.

Med Ulfven er det annerledes. De leverer håndlaget kvalitet, der ingen flis er lik og looken blir personlig.

Er det med andre ord håndverkeren som bremser mange kreative baderomsprosjekt?

Saken fortsetter under bildet

Det handler ofte om fagkunnskap og erfaring hos håndverkeren, og vi ser heldigvis at stadig flere solide gode håndverkere får øynene opp for det vi leverer, sier Sandersen.

Det handler jo til syvende og sist om å lage gode og inspirerende rom som skal vare i mange år. Våre samarbeidspartnere har et ønske om å levere baderom som står ut i mengden og det ser vi gledelig nok resultatet av daglig,  avslutter Sandersen.

Du finner Ulfven fliser hos Flisekompaniet, i ulike mindre interiørbutikker og på www.ulfven.no

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352