Lunt og godt på det nye drømmebadet

Badet er blitt et samlingspunkt

0
ANNONSE

Slik fikk familien på Stange et funksjonelt drømmebad med store, naturfargede fliser og justerbar belysning.
– Man får ikke en bedre start på dagen enn når man har fått drømmebadet, sier Kristine Fossum Nielsen.

Familien på Stange har i dag et moderne og funksjonelt bad, som de har totalrenovert. Med stadig kaldere og mørkere morgener er det godt å komme inn på et lunt og varmt bad.

Saken fortsetter under bildet

Helt nytt bad: Kristine og familien har fått et flott drømmebad med minimalistisk innredning og fin belysning. Speilskap fra Dansani.

Stor familie og plass til alle
Badet har blitt et samlingspunkt for den aktive småbarnsfamilien, og blir ofte brukt av alle samtidig. Her er det både dusj, badstue og boblebad fordelt på 8,5 kvadratmeter (ikke medregnet badstuen).

– Det var viktig for oss at vi skulle ha et badekar, og vi ville separere dusjen fra badekaret. Nå kan vi være der flere samtidig. Jeg kan sminke meg, mens en bader, en annen dusjer, en tar badstue og en er på do, sier Kristine med latter i stemmen.

Belysningen skaper flere rom
Kristine forteller at hun og mannen Øystein egentlig var ganske enige med valg av stil og interiør. Det var det praktiske og funksjonelle som var i fokus. Selv om Øystein ville ha høye skap landet de på dype skuffer som går langs hele den ene veggen.

– Det er absolutt nok av plass, og det er noe med at man bruker den plassen man har. Vi tok en skikkelig opprydding da vi flyttet inn på det nye badet, forteller Kristine.

– Det er også lettere å få oversikt i skuff, og det er plass til mer småting som det ofte er mye av på et bad. Den midterste skuffen er den største og der er det masse plass til håndklær.

Men på badet er det også lagt til rette for at man kan pleie seg selv i en ellers hektisk hverdag med ryggmassasje i boblebadet og muligheten for varme avslappende badstuer.

– Jeg bruker nok litt mer tid på meg selv. Det er godt med litt egentid på badet, sier Kristine.

Saken fortsetter under bildet

Store fliser: Med naturfargede fliser har badet fått et varmt og lunt uttrykk. Boblebadet fra Vikingbad er gøy for både store og små.

Minimalistisk innredning
De ønsket en stram og minimalistisk innredning, og de store naturfargede flisene gir en dempet og lun følelse.

– Det er blitt en god belysning og de regulerbare spottene i taket gjør at flisene blir lysere og mørkere. Dette skaper mange forskjellige stemninger, forteller Kristine.

– I tillegg er det nattbelysning under skuffene som gir en litt dunkel belysning.

Fikk hjelp av eksperter
I en oppussing må man ta mange valg, og Kristine forteller at de har fått god hjelp og veiledning fra Comfort for å dekke deres behov som småbarnsfamilie. De føler at de har blitt hørt gjennom hele prosessen.

– Noen valg sier seg selv på grunn av rør og hva som passer hvor. I slike prosesser planlegger man ofte ting man egentlig ikke kan, og da er det godt å ha fagfolk. De har tenkt på utfordringer, sier hun.

Saken fortsetter under bildet

Håndkletørker: Varme, myke håndklær etter en god dusj, er noe Kristine setter stor pris på. Denne er fra Smedbo og modellen heter DRY.

Noe Kristine ikke trodde de trengte, men som Øystein gjerne ville ha, er håndkletørker. Denne har hun satt stor pris på nå i ettertid.

– Den er veldig praktisk!

Og barna? Er de fornøyde?

– Selv om barna gråt da de fikk vite at det gamle 80-tallsbadet skulle totalrenoveres, er de blitt veldig fornøyde med det nye badet, særlig med boblebadet, forteller Kristine.

Boblebad og dusj: Ja takk, begge deler! Dusjen er fra Link Angel og fåes i flere forskjellige størrelser og boblebadet er fra Vikingbad.

Finn din nærmeste Comfort-butikk her, eller send en forespørsel her.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352