Mange tar seg friheter når de besøker andres baderom og passer på å låne alt i fra sminke til tamponger og hårspray uten å spørre om lov først.

Dette gjør gjestene på badet ditt

Mange av oss tar oss friheter når vi er på andres baderom

0
ANNONSE

Mange tar seg friheter når de besøker andres baderom og passer på å låne alt i fra sminke til tamponger og hårspray uten å spørre om lov først.
Du tror kanskje at gjestene dine går på badet ditt bare for å gjøre sitt fornødne? En ny undersøkelse fra Geberit viser at det ikke er hele sannheten. Å vaske toalettet og snoke i skuffene av ren og skjær nysgjerrighet er blant de tingene besøkende gjør så snart de har låst baderomsdøra.

Undersøkelsen viser at mange av oss tar oss noen friheter når vi er på andres baderom. Noen gjør det av ren nysgjerrighet, mens andre benytter anledningen til å låne ting fra baderomsskapene. Studien gjort blant 1000 nordmenn viser at det er de yngste, fra 18-29 år som er de mest nysgjerrige. 75 prosent i denne aldersgruppen har snoket og innimellom lånt noe fra en annens baderom uten å spørre. For de over 60 år er det bare 42 prosent.

Saken fortsetter under bildet

Den mest overraskende fakta er at 42 prosent har ment at toalettet er så skittent at det trengte en vask før bruk:

– Vegghengte toalett og våre Rimfree toalett har ikke spylekant og har blitt veldig populære. Forhåpentligvis vil løsninger som dette gjøre rengjøring så enkelt at baderommet føles friskt og hygienisk å bruke for gjestene, sier Anne Ersnes, markedskoordinator for Porsgrund.

24 prosent innrømmer at de har snoket rundt i skapene på badet kun av nysgjerrighet når de har vært på besøk. Å låne ting uten å spørre er også vanlig. Studien viser at vi låner alt fra make-up til tamponger og hårspray uten å spørre verten først.

Saken fortsetter under bildet

Låner du mascara eller hårspray når du er på besøk? Da er du ikke alene, viser en undersøkelse for Geberit.

En annen ganske morsom fun fact er at nesten en av ti på ett eller annet tidspunkt har gjemt seg på badet for å unngå en venn eller bekjent.

Topp sju hva nordmenn gjør i andres baderom

  1. Vasker do fordi den er for skitten til å brukes 42 %
  2. Snoker i baderomsskapene av nysgjerrighet 24 %
  3. Låner hårbørste eller hårspray uten å spørre 10 %
  4. Låner tamponger eller bind uten å spørre 6 %
  5. Gjemmer seg på badet for å unngå noen 8 %
  6. Bruker deodorant uten å spørre 5 %
  7. Låner make up uten å spørre 4 %

Om undersøkelsen
YouGov har, på oppdrag fra Geberit, gjennomført en digital spørreundersøkelse i Sverige, Finland, Norge og Danmark i perioden 15.-22. januar 2018. Litt over 1 000 respondenter har deltatt i undersøkelsen i hvert land og utvalget er representativt (alder, kjønn og region) baserat på landets innbyggere. Samtlige var 18 år eller eldre.

Bildetekst: Vegghengte toaletter og Rimfree toaletter uten spylekant har blitt populære. Kanskje kan denne typen rengjøringsvennlige toaletter gjøre at toalettet oppleves freshere for gjestene.

*Respondenene hadde muligheten til å gi flere svaralternativ.

Kilde: Porsgrundbad –  Geberit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352