Forutsigbart og trygt med ferdig montert

Ferdig montert med dyktige og erfarne fagfolk

0
ANNONSE

Glem fakturaer uten sluttsum. Med Ferdig Montert fra Comfort kan du enkelt bytte elementer på ditt bad – uten overraskende utgifter.

Ferdig montert gir deg muligheter
Det å få opplevelsen av et nytt bad betyr ikke at man må totalrenovere hele baderommet. Ved å oppgradere elementer og detaljer kan badet få et nytt uttrykk og en ny stil.

Akerselva renner rolig ned gjennom Oslo, og ved Nydalen svinger den lett ved en gresslette. Fra balkongen til Gudmund og Kjellaug Hummelvoll glitrer Akerselva i den sterke vårsolen. De har akkurat flyttet til Nydalen, og i dag skal badet deres få en oppgradering.

Saken fortsetter under bildene

Enkel oppgradering: den gamle baderomsinnredningen med skapdører har blitt byttet ut med et praktisk møbel med skuffeinnredning. Se også den smarte oppbevaringen under vaskemaskinen.

– Vi har fått god hjelp av Comfort. Jeg har inntrykk at dette er veldig flinke og erfarne rørleggere og at vi er i trygge hender, sier Gudmund.

Rørleggerne Mathias Knutar og Eirik Gluggvatshaug fra Comfort Storo jobber konsentrert og fokusert inne på det flislagte badet.

– Har du det du trenger? spør Eirik før han løfter ut den gamle vasken.

Mathias nikker før han titter inn i den nye baderomsinnredningen og monterer sammen rørene under vasken.

Saken fortsetter under bildet

– Det er jo sikkert mange ting man kan gjøre selv, men ved å bruke fagfolk vet man at det blir gjort på riktig og godkjent måte. Det blir også et bedre sluttresultat om de som har kunnskap gjør det, sier Mathias.

Han tar tak i Oras Safira servantbatteriet og setter det forsiktig på plass på den nye servanten.

I over 40 år har Comforts rørlegger levert tjenester over hele landet. Utallige hjem har fått besøk av rørleggere som har skapt drømmebadet. Det er på badet man starter og avslutter dagen, og badet er et rom der man skal ha det godt. Med Ferdig montert har det aldri vært enklere å fornye hjemmets viktigste rom.

Ferdig montert med dyktige og erfarne fagfolk
Comfort streber etter at forandring i hjemmet skal være en smidig prosess for kundene, uansett om det er snakk om en ny servant eller en hel oppgradering av badet.

– Det å jobbe som rørlegger i dag handler mye om rehabilitering, montere opp og demontere på bad, forteller Eirik som har over 30 års erfaring.

Rørleggerne hos Comfort har lidenskap for faget. Med forhandlere spredt over hele landet har vi en lokal forankring og kunnskap om forholdene der du bor.

Og det er nettopp kunden som er i fokus. Comfort jobber stadig med å tilpasse seg de ulike behovene som finnes ved en baderomsoppgradering. Derfor lanseres nå Ferdig Montert slik at du får en fast pris på monteringen av produktet du kjøper. Dette gjør prosessen forutsigbar og enkel. Men fastpris går ikke utover kvaliteten på arbeid eller produkt.

– Jobben er den samme, men det er nok enklere for kunden å forholde seg til en fast pris, sier Eirik.

Nordmenn tar vare på hjemmene sine, og det er viktig for oss å sette et personlig preg på de ulike rommene. Ferdig montert gjør det mulig å enkelt friske opp badet i nordisk stil med tre, eller få et strammere uttrykk med svarte detaljer. Comfort tilbyr også konkurransedyktige priser og kvalitetssikkert arbeid utført av erfarne fagfolk.

Det skal være trygt og enkelt for deg å bruke Comfort

Dette er ferdig montert:
• Forutsigbart – aldri mer overraskende fakturaer
• Enkelt – du kan velge ferdig montert både i nettbutikk og butikk
• Kvalitet – arbeid utført av dyktige og erfarne rørleggere med lidenskap for faget
• Trygghet – kvalitet og sikkerhet med Norges eldste rørleggerkjede

Behov for ferdig montert
Gudmund og Kjellaug sitter i stuen mens lyden av håndverkere i arbeid kommer fra badet. De har brukt Comfort Storo ved tidligere oppdrag, og de vet at Comfort er til å stole på. Med erfaring fra tidligere renoveringsprosjekter vet de det kan være ubehagelige overraskelser knyttet til sluttfakturaen.

– Med ferdig montert vet vi hva det dreier seg om. Det er trygt å vite hva det vil koste i stedet for å få sug i magen når du ser sluttprisen, sier Gudmund.

Kjellaug nikker enig.

– Det er viktig å ha oversikt, og at man vet hva som skal bli gjort og hva det koster, sier hun.

Saken fortsetter under bildet

Oppgradert servantkran: Kjellaug og rørlegger tester ut den nymonterte servantkranen med klikkventil.

Ekteparet mener trygghet og forutsigbarhet er viktig i både små og store prosjekter i hjemmet, og at barrieren for å gjøre noe på badet senkes ved en fast, avtalt pris.

– Det er et behov for slike ferdigprisete tjenester fordi det er ikke alle som kan prosessene i renoveringsarbeid. Det er jo derfor man bruker fagfolk, avslutter Gudmund.

Ønsker du en enkel oppgradering på badet? Vi har et stort utvalg av kraner, dusjer og møbler. I tillegg finner du dyktige rørleggere som kan monterte produktene for deg. Les mer om Ferdig Montert her.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352