Nordisk ro, naturlige og bærekraftige materialer

Den modulbaserte og taktile baderomstrenden for og av urbane villmarkselskere

0
ANNONSE

Rustikt, avkoblende og elegant med farger fra alle naturens kalde grønne og blå toner. Nordic Tranquility er baderomstrenden for den urbane naturelskeren som vil leve økologisk og miljøvennlig og som søker roen. Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Formene er organisk runde og innredningen modulbasert, noe som gir en luftig og lett følelse som fører tankene til camping. Her er det INR som tilpasser seg etter naturen – ikke omvendt – og spørsmålet «Hva er nødvendig?» er stadig tilstede.

Saken fortsetter under bildene:

GRAND Solid i fargen Sage Green (NCS S 4005-G50Y). Nyhet 2021.

Vase fra AYTM

I Nordic Tranquility inviterer INR inn alle fargene i havet og i skogen – både de lyse og de dunkle – og myker opp med brunt, beige og gulgrønt. Nyt skjønne overganger fra midnattsblått og smaragd til salvie. Rund av med lyse treslag og runde elementer i for eksempel farget glass for å skape den rette følelsen.

 

 

Saken fortsetter under bildene:

Bildet venstre: Jotun LADY 8281 Pale Linden. Bildet midten: Jotun LADY 5504 Coastal Blue. Bildet høyre: Få dine håndkletørkere fra INR lakkert i valgfri RAL-farge.

Med bærekraft i fokus ser INR mye av de naturlige materialene som tre, keramikk, glass og lær. Også gjenvunnet polyester, ull og stål har sin gitte plass og hvor tingene kommer fra er viktig. Overflatene er myke og inviterer til å berøres, noe også de organiske formene bidrar til.

Saken fortsetter under bildet:

ARC 20 Plus med valgfri høyde opp til 2700 mm. Nyhet 2021.

I Nordic Tranquility velger INR klart glass i dusjen for å framheve de herlige fargene på flisene eller veggfargen. Selve stilen på dusjløsningen er diskre og enkel. Et fast dusjglass fra gulv til tak med enkle beslag i krom eller messing er alt som kreves.

INR dusjløsninger

Saken fortsetter under bildet:

Den modulbaserte serien AIR kan du variere litt som du selv vil.

Å velge din egen farge på baderomsinnredning er en selvfølge i denne trenden. Likeså at grunnmaterialet og overflatebehandling sikrer at produktet holder i det lange løp. De runde speilene er helt riktig.

INR baderomsmøbler

Nordic Tranquility
✓ Blått og grønt med innslag av brunt og beige
✓ En følelse av å overgi seg til naturen
✓ Naturlige, bærekraftige materialer
✓ Taktile overflater – finér, fliser, keramikk og lær
✓ Modulbaserte, funksjonelle møbler med flyttbar følelse
✓ Organiske former, runde speil
✓ “Hva er nødvendig?”

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352