Nye lamell-fronter i natureik løfter badet til nye høyder

Gjør baderomsmøblene til «skulpturer»

0
ANNONSE

Danske DESIGNA lar deg nå skape et helt spesielt, naturlig uttrykk på badet med nye fronter i massivt eiketrelamell.

Mer nordisk blir det neppe ? de nye lamellfrontene til DESIGNA i rustikk, mørk eik gir baderommet både et naturlig, eksklusivt og luksuriøst preg.

Et helt spesielt løft for badet
– Eik er et fantastisk vakkert materiale, og når det er brukt i brede lameller som dette gir det et hvert bad et helt spesielt løft, sier Brigitte Kürzel, designer hos DESIGNA A/S.

Den danske bad, garderobe og kjøkkeneksperten fokuserer på å kombinere smarte løsninger med høykvalitets materialer og tidløs, lekker design.

Saken fortsetter under bildet:

Nordisk og skulpturelt
De nye baderoms-frontene er laget av 19mm massive eiketrelameller. Det hele er lakkert med beis.

– Dette er et produkt som er designet med respekt for treets naturlige nyanser, og disse fremheves ekstra godt gjennom de lys- og skyggevirkningene som lamell-designen skaper. Det etterlater et skulpturelt inntrykk, sier Kürzel.

De nye eiketrelamell-frontene finner du i Nature by DESIGNA kolleksjonen og er nå tilgjengelige i DESIGNA-butikker over hele landet. Finnes også tilgjengelig i rustikk natur eik.

Kilde: Designa

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352