Vedum lanserer Soprano

En stilren serie med solide materialer og nette proporsjoner

0
ANNONSE

Soprano har en klar og formsterk design med ovenpåliggende servant i det steinliknende, slitesterke og lettstelte materialet Solid Surface.

Alt er gjort med omsorg for både detaljene og helhetskomposisjonen, og det er naturligvis designet, utviklet og produsert i Vedum, Sverige.

Saken fortsetter under videoen:

Idé og prosjektledelse: Vedum Kök & Bad I Film & klipping: Blomqvist Produktion I Fotograf: Alice Johansson I Styling: Sofie Lawett I Musikk: Viktor Ragnemar I Sang: Annie Fredriksson, Sett på lyden!

Ett velklingende håndverk
Vi i Vedum liker det sensuelle og mennesker som får verden til å lukte, smake og lyde. De fleste synger bare på badet, mens mezzosopranen Annie Fredriksson er vant til å opptre på operascener rundt om i verden. Uavhengig av sted eller uttrykk elsker vi alltid et godt håndverk. Derfor inviterte vi Annie til vårt nye baderom Soprano i linnebeige og ba henne om å skape et øyeblikk av vellydende, velklingende magi.

Da jeg ble kontaktet av Vedum angående lanseringen av deres nye superfine baderomsserie Soprano, tente jeg umiddelbart på den brilliante idéen som Vedum presenterte. Veldig profesjonelt samarbeid både før og under selve innspillingsdagen i Vedums lokaler. Jeg er så glad og stolt over å ha blitt spurt, og jeg håper at lanseringen blir en braksuksess!

Saken fortsetter under bildene:

Stemningsfullt og elegant baderom med møbelfølelse og toneangivende detaljer.
Stemningsfullt og sobert baderom bygget for å gi deg fred i sinnet. Her har vi lagt ekstra stor vekt på detaljene og den elegante møbelfølelsen.

Saken fortsetter under bildet:

Enhetlige gulv og vegger fremhever servanten og speilet Grann – her i en ny firkantet utforming med myke avrundede hjørner. Soprano Frame med innramming og støtteben, integrert sittedel og sorte detaljer er toneangivende på dette baderommet.

 

Kilde: Vedum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352