Pontos – multitalentet for moderne vannstyring

Med Pontos forhindrer du vannskader

0
ANNONSE

Med Pontos vannstyringssystem fra hansgrohe har du alltid oversikt og kontroll på vannet i hjemmet ditt. Via appen, når du er på farten, eller til og med når du er på ferie. Pontos – for et hjem hvor man kan redusere skader forårsaket av fuktighet, frost eller vannlekkasjer. Pontos – for bedre livskvalitet og et trygt hjem.

Med Pontos forhindrer du vannskader
Pontos-produktene hjelper deg å avdekke skader i tide og bidrar til at du raskt kan gjøre preventive tiltak. Dermed tar du vare på bygningen, unngår kostbare reparasjoner og bevarer unike, minneverdige gjenstander.

Saken fortsetter under bildet:

System for bokvalitet og sikkerhet

Hushjelp som gir bedre bokvalitet og sikkerhet
Når vi dusjer og vasker er det stor aktivitet i rørledningene våre. Det er irriterende når vannlekkasjer og vannskader forårsaker høye reparasjonskostnader. Virkelig ille blir det når vi mister minneverdige gjenstander. For at du skal kunne nyte deilige og sorgløse stunder med vann, anbefaler vi Pontos.

Saken fortsetter under bildet:

Pontos: Et multitalent for moderne vannstyring
Pontos Base kontrollerer rørledningene for vannlekkasjer og oppdager uønsket vannforbruk. Du plasserer de runde fuktighetssensorene, Pontos Scout, overalt der du ønsker å hindre skade på grunn av ukontrollert vannlekkasje, frost, luftfuktighet eller uvanlig temperatur.

Så snart de individuelt innstilte grenseverdiene blir overskredet eller systemet mistenker et skadetilfelle, informerer Pontos deg omgående med et alarmsignal og et push-varsel via appen hansgrohe home. Dette er spesielt viktig når du er på farten. Fasit: Med Pontos kan uhell forårsaket av rørbrudd, utette vasker, åpne takvinduer eller flom raskt bli oppdaget og ytterligere vannskade kan unngås.

Pontos Base vannalarm: Den rene Sherlock Holmes for rørovervåkning
Pontos Base er forlengelsen av Pontos Scout. Den er koblet til det sentrale vannrøret og kontrollerer fortløpende vannrørene for påfallende vannforbruk, noe som kan skyldes vannlekkasjer.

Ved mulige skadetilfeller låser Base automatisk vannforsyningen og informerer deg øyeblikkelig om hendelsen via smarttelefonen. Avviket er også synlig i displayet på Pontos-basen. Så kan du kontrollere hendelsen og åpne vannrøret igjen, enten direkte via smarttelefonen eller på basen.

Saken fortsetter under bildet:

Enkel romovervåkning med Pontos Scout. Pontos Base kontrollerer rørledningene fortløpende for uønsket og påfallende trykktap og varsler om skader som eventuelt dukker opp – for din sikkerhet.

Pontos Base har forresten enda mer på lur – den måler vannforbruket, sørger for å gi deg statistikk for bærekraftig bruk av vann og gir henvisninger om vannets hardhet. Du finner hele denne informasjonen på en oversiktlig måte i hansgrohe home-appen.

Saken fortsetter under bildet:

Pontos Base fra hansgrohe slår ikke bare alarm når det oppstår et akutt vannproblem. Den sørger også for å gi deg interessant informasjon.

Takket være det integrerte batteriet fungerer Pontos Base også ved strømbrudd. Dersom batteriet ikke lenger skulle fungere, kan hovedrørledningen stenges/åpnes med en nødnøkkel som er integrert i produktet.

Saken fortsetter under bildet:

Du finner nøyaktige instruksjoner om håndtering av Pontos Base og utskifting av batteriet i produktets bruksanvisning.

Slik drar du nytte av hansgrohe Pontos
Disse to produktene sørger for høyere vannsikkerhet og bokvalitet i hjemmet ditt. Pontos Base og Pontos Scout fungerer enkeltvis. Den smarte duoen arbeider imidlertid optimalt sammenkoblet – for å gi best mulig sikkerhet.

Pontos Base – den smarte vannstyreren
Pontos Base sjekker vannrør for lekkasjer, stenger automatisk vannforsyningen i tilfelle skader og rapporterer dette til deg via en push-melding på smarttelefonen din. Du kan deretter avbryte vannstengingen direkte på basen eller låse den opp via appen.

I tillegg oppretter enheten statistikk over vannforbruk og vanntemperatur og informerer deg om vannets hardhet. Alle data vises direkte i displayet på enheten. Dobbel sikkerhet: basen fungerer selv under strømbrudd – takket være et integrert batteri.Pontos Scout – den smarte vannsensoren.

Pontos Scout – den smarte vannsensoren
Du plasserer Pontos Scouts på alle viktige punkter i huset. Ved forestående vannskade, for eksempel på grunn av en utett vask, flom, rørbrudd eller et åpent takvindu, utløser de små vannsensorene en alarm. De rapporterer ved høy eller for lav luftfuktighet, for eksempel på baderommet, barnerommet eller i spiskammerset. Pontos Scouts rapporterer også trofast om for høye eller for lave romtemperaturer, enten det er i stuen eller i kjelleren. Ved uregelmessigheter vil du umiddelbart motta en push-melding til smarttelefonen din.

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352