Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Fremtidens smarte kjøkken og bad - DittBad

Annonsørinnhold

Oras Optima baderomskran

Fremtidens smarte kjøkken og bad

Smarte apparater i hjemmet kan hjelpe oss til en enklere, sikrere og mer miljøvennlig hverdag. Oras var først ut med elektroniske kraner på 90-tallet. I 2020 viderefører vi satsningen på smart innovasjon.

Oras’ sortiment med smarte og brukervennlige løsninger til bad og kjøkken hjelper forbrukere til et renere, sikrere og mer miljøvennlig hjem. Det inkluderer berøringsfri teknologi som sparer vann og motvirker spredning av bakterier, forhåndsinnstilt temperatur som beskytter mot skolding, og Bluetooth-konfigurering som lar brukere kontrollere temperatur og vannstrøm via en app.

Berøringsfrie kraner er en av de mest effektive måtene å spare vann i en husholdning. En berøringsfri kran kan kutte vannsløsing med inntil 50 prosent. Berøringsfrie kraner motvirker også spredning av bakterier med inntil 65 prosent, og kan være en god forsikring for familier i influensasesongen. Oras patenterte berøringsfrie sensor reagerer presist og pålitelig på bevegelse som gir en optimal brukeropplevelse.

Oras utvikler og innoverer kontinuerlig for å finne måter å møte kundenes nye behov. I starten av 2020 lanserer Oras Bluetooth-kompatibilitet på alle berøringsfrie kraner. Denne teknologien gir et unikt bilde av vannforbruket i kranen via en app. Det gir også mulighet til å justere tiden vannet renner og sensitiviteten i kranen, som bidrar ytterligere til å spare vann og energi.

Blant Oras’ mange produktserier med berøringsfrie kraner til bad og kjøkken finner vi nette Oras Optima som med sin høyde på 12,5 cm passer perfekt også på mindre bad. I den elegante Oras Inspera-serien finner vi berøringsfrie baderomskraner med den fascinerende Mikado-strålen – perfeksjon til den minste detalj. Oras Electra er en klassisk berøringsfri kran som passer inn på ethvert bad.

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Oras Inspera baderomskran med Mikado-strålemønstere
Oras Electra baderomskran

 

 

 

 

 

 

 

Veiledende priser: Oras Optima servantkraner fra 2.330,-, Oras Inspera servantkraner: fra 3.490,-, Oras Electra: fra 3.490,-.

 

Hybridkraner

Oras Optima kjøkkenkran med lav tut

 

Oras Optima kjøkkenkran med høy tut

Oras er alene på markedet om å tilby hybridkraner med sin Oras Optima-serie. Kranene er utstyrt med både berøringsfri teknologi og lettbetjente hendler. Det åpner for muligheten til at brukeren enkelt kan veksle mellom  manuell håndtering og berøringsfri bruk, avhengig av hva som passer i situasjonen.

Kranene kommer med lav og høy tut. De er også tilgjengelig med digitalt temperaturdisplay og varselindikator for varmt vann som gir ekstra sikkerhet. I tillegg er kranene flotte å se på, med en tidsriktig, industriell look.

 

Veil. pris fra: 6.190 – 10.990 ,-

 

 

 

 

Velvære

Den moderne forbrukeren har en hektisk hverdag. Den gjennomsnittlig mor har i dag 17 minutter med egentid daglig. Da er det en fordel med velværeløsninger i hjemmet som lar seg kombinere med hverdagsrutinens gjøremål. Oras Esteta Wellfit er et nytt dusjsystem som kombinerer moderne og elegant design med profesjonelle velværefunksjoner, som varm og kald vannbehandling. Teknikken bygger på en type vannterapi der kroppen behandles med vekslende varmt og kaldt vann i ulike sekvenser gjennom hånddusjen. Velg mellom tre ulike program; Recover, Relax og Reload, gjennom et enkelt knappetrykk på dusjkranen. Hvert program varer i 120 sekunder. Det store dusjhodet dekker hele kroppen og simulerer mildt, naturlig regn.

Veil. pris: 16.990 ,-

Vi i Oras utruster fagfolk med de beste monteringsverktøyene og den beste opplæringen. I tillegg er vi tilgjengelige og leverer slitesterke kvalitetsprodukter som er enkle å montere. Med Oras kan fagfolk montere og gå videre. Vi gir dem rom til å leve litt mer i arbeidsdagen. Som vi sier: «Vi hjelper deg gjerne».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com