Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Oras Insperia-designet for å passe inn i ditt hjem - DittBad

Annonsørinnhold

Oras Insperia-designet for å passe inn i ditt hjem

Oras Inspera er en unik serie av kraner som kombinerer både design og funksjonalitet – utviklet for å passe din individuelle stil.

Denne høsten lanserer Europas ledende armaturprodusent Oras den nye Oras Inspera kolleksjonen, en unik serie av kraner som kombinerer både design og funksjonalitet – utviklet for å passe din individuelle stil.

Hjemmet ditt bør gjenspeile din livsstil. Med andre ord, du skal ikke være nødt til å gå på kompromiss med design eller funksjonalitet når du skal velge en kran. Med nye Oras Inspera slipper du det. Oras Inspera er en kolleksjon bestående av moderne kraner til både baderom og kjøkken, designet for at du skal kunne personliggjøre ditt hjem, samtidig som du får de praktiske funksjonene som kreves for en moderne livsstil.

For enhver smak og ethvert rom
Alle har ulik smak og preferanse. Kanskje liker du en moderne stil, eller kanskje foretrekker du en lysere mer romantisk innredning. Valget av utstyr bør ikke sette grenser for din personlige stil, derfor tilbyr den nye Oras Inspera-kolleksjonen et bredt utvalg av størrelser, funksjoner og modeller, for å sikre at det finnes en løsning for enhver smak og et hvert rom – og for å gi deg flere valgmuligheter i innredningen av hjemmet ditt.

Med et firkantet design og myke kanter har kolleksjonen en moderne look, samtidig som kranene er funksjonelle og enkle å bruke. Serien består av baderomskraner med topp- og sidehåndtak og svingbar tut. Serien har også elegante, berøringsfrie kraner, som er både hygieniske og enkle å bruke, og er det perfekte miljøvennlige alternativet for å spare både vann og energi.

Kjøkkenkranene med sidehåndtak kommer også med svingbar tut og mulighet for en praktisk nedtrekkbar tut. Du kan velge mellom ulike størrelser og høyder, noe som gir deg flere valgmuligheter når du skal planlegge kjøkkenet ditt.

Det absolutte høydepunktet i den nye Oras Inspera-kolleksjonen er den eksklusive baderomskranen i rosegull med en unik Mikado®-spray, som gjør vannstrålen til et lite kunstverk i seg selv.

Serien har også berøringsfrie servantkraner med og uten Mikado®-spray.

Den nye Oras Inspera kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte
Oras-forhandlere fra og med oktober 2018.

Veiledende pris fra: 3490,- NOK

For mer informasjon om produktserien Oras Inspera, se her: 

“Mikado® er et registrert varemerke for Neoperl GmbH.”

Vi i Oras utruster fagfolk med de beste monteringsverktøyene og den beste opplæringen. I tillegg er vi tilgjengelige og leverer slitesterke kvalitetsprodukter som er enkle å montere. Med Oras kan fagfolk montere og gå videre. Vi gir dem rom til å leve litt mer i arbeidsdagen. Som vi sier: «Vi hjelper deg gjerne».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com