Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Oras Armatur - Intervju med en lege: Slik vasker du hendene ordentlig - DittBad

Annonsørinnhold

Oras Armatur – Intervju med en lege: Slik vasker du hendene ordentlig

With touchless faucet, you do not have to touch the faucet when washing hands - this way preventing the spread of germs via the faucet surface.
Når sensoren til kranen oppdager hendene til brukeren, vil vannet begynne å renne automatisk.

Hvorfor trenger vi å vaske hendene regelmessig?

Først og fremst for å holde hendene rene, men også for å ikke spre bakterier. Dette gjør vi for oss selv, men også andre rundt oss.

Hvor ofte og når skal vi vaske hendene?

Hver gang etter å ha besøkt toalettet, etter hoste eller nysing, etter å ha vært i kontakt med syke mennesker. I tillegg er det en fin huskeregel og alltid gjøre det med en gang vi kommer hjem. Med andre ord, det første vi gjør etter at vi har låst opp døren – nøkkelen bør også rengjøres fra tid til annen.

Hvordan skal jeg vaske hendene ordentlig?

Hovedproblemet her er grundigheten. Med andre ord, ikke bare hold hendene under kranen, men gni såpen ordentlig inn for å danne skum. Overflaten på den ene hånden mot den andre, deretter mellom fingrene. Du må ikke glemme fingertuppene eller under neglene.

Touchless_faucets_increasinly_popular_in_Nordic_countries_Oras_Electra_6188-12

Hvorfor er berøringsfrie kraner mer hygieniske når det gjelder å vaske hendene?

Bakterier samles på hendene våre hver dag, noen ganger i større grad og noen ganger mindre. Når vi åpner og lukker kranene, blir disse bakteriene overført til kranen, og det betyr at hver gang kranen berøres blir bakteriene overført tilbake til brukerens hender. Ettersom man ikke trenger å ta på berøringsfrie kraner vil færre bakterier overføres. Det betyr at kranene forblir rene og hygieniske i lengre perioder.

Hvilke bakterier blir overført til hendene våre hver dag?

Å hoste eller tørke nesen fører til at bakterier blir ført ut av luftveiene. Hud-til-hud-kontakt overfører også en stor mengde overflatebakterier.

Så det beste er å ikke nyse eller hoste inn i hendene våre?

Det stemmer. Bruk et lommetørkle eller albueleddet.

Se våre berøringsfrie kraner her

Dr. Med. Adrian Busen

Dr. Med. Adrian BusenOm Dr. Med. Adrian Busen
Dr. Med. Adrian Busen praktiserer som spesialist i allmennmedisin ved Dr. Münster-legekontoret i Münster, i regionen i Westfalen. Et sentralt fokus her er problemet med å “Fremme helse og forebygging av sykdom”. Dr. Med. Busen jobber innen områdene manuell medisin/kiropraktikk med fokus på atlasterapi (atlasReflexTh.®), i tillegg til DAEM / DGEM® – ernæringsmedisin og spesialist i reisemedisin (CRM).

Siste artikler:

Intervju med en lege: Slik vasker du hendene ordentlig

Oras Clinica: Kraner som er spesialdesignet for å oppfylle høye hygieniske og…

Vi i Oras utruster fagfolk med de beste monteringsverktøyene og den beste opplæringen. I tillegg er vi tilgjengelige og leverer slitesterke kvalitetsprodukter som er enkle å montere. Med Oras kan fagfolk montere og gå videre. Vi gir dem rom til å leve litt mer i arbeidsdagen. Som vi sier: «Vi hjelper deg gjerne».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com