Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Oras Esteta Wellfit - Estetikk og velvære på baderommet - DittBad

Annonsørinnhold

Oras Esteta Wellfit – Estetikk og velvære på baderommet

Oras Esteta Wellfit  er et dusjsystem med et moderne og elegant design som gir deg et varmt-og kaldtvannsprogram. Et slikt program beroliger og pleier musklene. Utviklet i samarbeid med designere, leger, fysioterapeuter og helseeksperter. Oras Esteta Wellfit skaper en helt ny velværeopplevelse på badet ditt.

Oras Esteta termostaten er utstyrt med Wellfit-knapp og tre programmer.
Oras Esteta Wellfit dusjen er utstyrt med tre forhåndsinnstilte programmer, som hver og er nøye designet for å svare på brukerbehov og en ny måte å påvirke kroppen.

De tre ulike programmene er:

• RECOVER pleier såre muskler og du kommer deg raskere etter en treningsøkt
• RELAX designet for å hjelpe kroppen med å roe ned, slappe av og hvile
• RELOAD hjelper deg å stimulere blodsirkulasjonen, styrker og gir deg energi

 

Oras Esteta Wellfit-dusjsystemet er utstyrt med en stor rain shower som gir deg en deilig dusjopplevelse. Du kan velge mellom to ulike farger, hvit eller grå, på termostatens glassplate, som forøvrig er perfekt til å bruke som en såpehylle. Dusjen er utstyrt med Oras Hydractiva hånddusj som har tre unike stråletyper: Sensitive, Intense og Pulse for å gi den komplette og perfekte dusjopplevelsen.

Dusjsystemet kan bli koblet til en smart Oras App, som gir deg tilgang til flere muligheter. Den er også tilgjengelig uten Wellfit-funksjonen.

Dusjssytemet har blitt tildelt Iconic Award og GOOD DESIGN® Award.

Vi i Oras utruster fagfolk med de beste monteringsverktøyene og den beste opplæringen. I tillegg er vi tilgjengelige og leverer slitesterke kvalitetsprodukter som er enkle å montere. Med Oras kan fagfolk montere og gå videre. Vi gir dem rom til å leve litt mer i arbeidsdagen. Som vi sier: «Vi hjelper deg gjerne».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com