Bli inspirert av den organiske stilen på badet

Naturlige materialer på badet

0
ANNONSE

Et interiør med ekte og naturlige produkter som er behagelige for kropp og sinn er nærliggende i dette stilbildet som gir den organiske følelsen. Vi er tett på naturen der planter og vekster har sin naturlige plass og gir energi og forfrisker luften vi puster inn. Vi søker avkobling fra oppkobling. Det er lunt, det er rått, det er harmonisk og det er taktilt.

Vi vil omgi oss med jordfarger som oppleves som varme og ekte. Fra de lyseste valører til de dypeste brente toner i harmoni og i kontrast til hverandre. Materialene skal være holdbare og ekte. Treverk, stein, keramikk, porselen, kork, skinn og stort sett det som finnes i naturen er velkomment.

Terrazzo, som er en type betong, er tilbake for fullt og lager skjønne overflater man kan drømme seg bort i. Gulv og vegger dekoreres med fiskebeinsmønster, gardiner og stofflighet lager lune hjem, og den organiske følelsen er bokstavelig talt til å ta og føle på.

Saken fortsetter under bildet:

Fine former på badet
Runde og myke former oppfattes gjerne som behagelige og beroligende, mens klare, skarpe kanter og rette linjer lager orden og struktur. Organiske former finner vi i naturen, og de har et mykt og behagelig uttrykk som gir karakter til interiøret.

Rom for mennesker
Vi har ulike behov som vi må ta hensyn til når badet planlegges. Skal badet være en sosial arena, eller et privat sted for ro og avkobling – eller kanskje begge deler? Skal badet også fungere som vaskerom – og har han lyst på dusj og hun på badekar?

Kilde: VB

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352