Den tidløse klassiske stilen

Slik skaper du stilen

0
ANNONSE

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst baderom. Her viser Korsbakken Bad hvordan du kan kombinere den klassiske stilen med fargevalg, overflater og tilbehør.

Slik skaper du stilen
Et Tidløst bad er badet for deg som er ute etter et tidløst uttrykk, er prisbevisst og ønsker løsninger som vil vare i mange år. Med lyse farger på vegg og gulv, samt vedlikeholdsvennlige overflater på møbler og armatur, vil du ha et godt utgangspunkt for et flott baderom.

For å understreke den tidløse stilen velger du tilbehør og pynt i nøytrale farger, som beige, grå eller lys brun. Innslag av treverk og tørkede strå gjør at badet virker mindre sterilt. Et stort og loddent baderomsteppe vil være med på varme opp rommet. Ønsker du å gjøre badet mer personlig, kan du velge legge frem badehåndklær, såpepumpe og duftlys i i deilige farger som mørk grønt, blått eller brent terrakotta.

Saken fortsetter under bildet:

Fargevalg
Velg lyse fliser og overflater for å skapet et rent og klassisk uttrykk. For deg som ønsker å være prisbevist, kan våtromsmaling på veggene være en god idé.

Jotun Lady Aqua i fargen Skumring 9904 demper baderomsmøbler i høyglans og skaper varme i rommet.

Saken fortsetter under bildet:

Overflater
Ved å velge overflater som krom og hvit høyglans vil du ha et baderom som er tidløst og som vil ha lang levetid når det kommer til trender og stil. Møbler i hvit høyglans og servant i porselen er også svært lett å vedlikeholde og er perfekt for deg som ikke liker å bruke tid på daglig rengjøring og vask.

Saken fortsetter under bildet:

Tilbehør
For å bryte med det hvite og lyse i rommet kan du bruke sobre og varme farger i tilbehøret. Tørkede strå, vaser og fat i marmor og innslag av treverk som for eksempel i en krakk vil være med på å understreke det klassiske og tidløse designet.

Saken fortsetter under bildet:

Produkter i Tidløs
Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Rowan baderomsmøbel i hvit høyglans.
Hilina takdusj og Extro servantkran, begge i krom.
Endo toalett.
Universalt speilskap.

Kilde: Korsbakken Bad

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352