Vellykket armaturserie av det minimalistiske og det sofistikerte

Duravits nye armaturserie, Tulum, er designet av Philippe Starck.

0
ANNONSE

Tulum er en ny elegant armaturserie designet av Philippe Starck. I serien forenes ikoniske former og nedtonet eleganse, og resultatet er overbevisende!

Etter Philippe Starcks første, vellykkede armaturkolleksjon for Duravit; White Tulip, presenteres nå Starcks andre armaturserie, Tulum. Den balanserte miksen av runde og mer kantede former gir en opplevelse av optisk klarhet med sitt lange, elegant formede grep. Armaturen passer perfekt inn i de fleste baderomsinteriører, og harmonerer med mange ulike servanter.

For Philippe Starck handler tidløshet om objektenes levetid både på et materielt, kulturelt og følelsesmessig nivå. Denne tanken har han gjennomført i formgivningen av Tulum. Armaturen er en vellykket symbiose av det minimalistiske og det sofistikerte. Den slanke, rektangulære tuten og grepet smyger seg parallelt ut av den koniske kroppen. Kombinasjonen av runde og kantede elementer betyr at armaturene kan matches med både organiske og mer stramme servanter.

Saken fortsetter under bildet:

Den flate tuten har nøyaktig samme bredde som det lange, elegante grepet. Dette garanterer at både vannmengde og temperatur kan innstilles enkelt og nøyaktig. Armaturen fåes i to overflater: Krom og matt svart/antrasitt. Dermed harmonerer Tulum perfekt med Starck T-tilbehørsserien, naturligvis også designet av Philippe Starck.

Fra det store badet til det lille gjestebadet: Tulum by Starck tilbyr den optimale løsning til alle baderom, med armaturer i tre størrelser: S, M og XL. Serien har også en optimal løsning til bidet, dusj og badekar. Dusjhode-porteføljen omfatter matchende hånddusj og dusjhoder i en rekke størrelser og designvarianter, fra rund til rektangulær. Det finnes også frittstående armatur til badekar.

• Det er mange gode grunner til å velge et Tulum by Starck-armatur:
• Overflater som er enkle å rengjøre
• Vannbesvarende servantarmatur
• Energibesparende FreshStart servantarmatur
• Passer til mange av Duravits keramiske serier
• Verdi for pengene i mellomprissegmentet
• Fem års garanti

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352