Ren skandinavisk form, miljøvennlig og hygienisk.

Berøringsfri armatur fra Villeroy & Boch Norge AS

NYHET! SENSORIC 1.0

0
ANNONSE

Elegant, stilrent og miljøvennlig servantbatteri i 3 forskjellige høyder. Sensoren gjør at man ikke bruker mer vann enn akkurat nødvendig, og gjør dermed at man sparer både vann og energi. I tillegg kommer den åpenbare hygienefordelen ved at man slipper å berøre kranen og man vil derfor eliminere smitterisiko.

Med fokus på miljøet
Gustavsberg Sensoric 1.0 har et sterkt fokus på miljøet. Den er klassifisert som blyfri, siden innholdet av bly er under 0,1 % på hele blandebatteriet. Man kan stille inn komfortflyt og komforttemperatur for optimal komfort og besparelse.

For ytterlige miljøbesparelser kan man bytte til den mer vanneffektive perlatoren, og man vil dermed kunne oppfylle kravene til LEED og BREEAM på prosjektsiden. For den private brukeren vil man også kunne kjenne besparelsen på lommeboken, i tillegg som man gjør miljøet en tjeneste.

Design

• Enkel å montere
• Utskiftbare reservedeler
• Ren skandinavisk form
• Mulig å variere høyden
• Berøringsfri og hygienisk
• Miljøvennlig
• 3 ulike høyder
• Standard AA batteri

Modeller

 

4340441/ GB41218881 venstre Sensoric 1.0 berøringsfri servantkran, blyfri, sensorstyrt. Høyde (til perlator) 133 mm. 4340438/ GB41218281 midten Sensoric 1.0 berøringsfri servantkran, blyfri, sensorstyrt. Høyde (til perlator) Inkl. fot 160 mm 4340439/ GB41218481 høyre Sensoric 1.0 berøringsfri servantkran, blyfri, sensorstyrt. Høyde (til perlator) Inkl. fot 240 mm

Hygienisk og holdbar
Smittevern har hatt et voldsomt fokus de siste årene. Som en konsekvens av dette har det vært mye utskiftning til berøringsfritt i det offentlige, næringsbygg, idrettsarenaer o.l. Men selv i hjemmet er det hygienefordeler med berøringsfritt. Ikke bare kan det være aktuelt å unngå smitte også der, men man slipper i tillegg stygge fingermerker og unødig slitasje på armatur som er berøringsfritt.

Kilde: VVS Eksperten

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352