Derfor bør du velge dusjtoalett

Du føler deg ren og fresh - nesten som nydusjet

0
ANNONSE

I alle tider har vi brukt vann for å sørge for den daglige hygienen, men ikke etter toalettbesøket – der nøyer de fleste av oss seg med å bruke papir. Et dusjtoalett er mer hygienisk og mer behagelig sammenlignet med et tradisjonelt toalett. Hvorfor er det da fortsatt få nordmenn som velger dusjtoalett hjemme? Vi ser nærmere på hvordan et dusjtoalett fungerer og dets fordeler.

Et dusjtoalett kombinerer funksjonene til et toalett og det tradisjonelle bideet for en enkel og hygienisk vask etter toalettbesøket. Fordi rengjøring med varmt vann er både grundigere og mer skånsomt enn med toalettpapir, er det perfekt egnet til det ømfintlige intimområdet. Flere funksjoner som fullender opplevelsen av velvære vil avhenge av modell, men har du først prøvd den forfriskende og rene følelsen, kommer du ikke til å ville være foruten.

Saken fortsetter under bildet

Hygienisk enkelt med dusjtoalett: AquaClean Sela dusjtoalett fra Geberit er en smart skjønnhet. Dusjtoalettet utmerker seg med et klart formspråk og med materialer av høyeste kvalitet. AquaClean Sela tilbyr svært enkle funksjoner med intuitiv betjening og passer på et hvilket som helst baderom.

Økt hygiene og komfort med dusjtoalett
Vann er uunnværlig for hygiene og velvære. Det er forbausende at vi slår oss til ro med å bruke toalettpapir etter et dobesøk. For ville du ha vasket hendene med papir, vasket en skitten bil uten å bruke vann eller vasket skittent bestikk med tørt papir? Neppe!

I asiatisk hygienekultur er det for lengst en selvfølge å rengjøre seg med vann når man har vært på toalettet. Nettopp fordi vann rengjør, forfrisker og gir velvære. Vasker du deg med vann etter å toalettbesøket, føler du deg ren og fresh – nesten som om du skulle vært nydusjet.

Saken fortsetter under bildene

Dusjtoalett fra Laufen: Dusjtoalettet Cleanet Riva er et elegant og luksuriøst dusjtoalett fra sveitsiske Laufen. Dusjtoalettet har en klassisk dreieknapp på siden av toalettet, noe som gjør det svært enkelt å bruke.

Hvordan fungerer egentlig dusjtoalett
Kort fortalt er det snakk om et toalett med innebygd bidet. Man blir vasket ren med temperert vann og deretter fønet tørr. Det virker kanskje fremmed å bli vasket med vann på toalettet, men erfaring viser at de fleste som prøver det, etter hvert synes det er en behagelig måte å bli ren på. Flere dusjtoaletter kommer også med eget luftavsug som sørger for å fjerne vond lukt.

Rent praktisk gjennomføres rengjøringen på et dusjtoalett av en spylearm som er innebygget enten i porselenskålen eller i toalettsetet. Denne styres og reguleres som regel av en fjernkontroll eller styringsknapp. Du bestemmer både vanntemperaturen, styrken og posisjonen til dusjstrålen.

Spylearmen til et dusjtoalett har som regel flere ulike strålefunksjoner samt mulighet for ulike innstillinger for kvinner og menn. For kvinner kommer en såkalt «lady shower», som er en spylearm plassert lenger frem for skånsom rengjøring – noe som gir en myk og naturlig intimhygiene.

Saken fortsetter under videon

Dusjprinsippet: videoen viser dusjfunksjonen til dusjtoalettet Geberit AquaClean Mera.

Det er flere fordeler med et dusjtoalett

• Optimal og skånsom hygiene med dusjtoalett. Hver gang du har brukt dusjtoalettet ditt, føler du deg ren og frisk.
• Når du føler deg ren nedentil, øker også velværet og selvtilliten.
• Et dusjtoalett setter din personlige hygiene i høysetet.
• Du unngår hudirritasjoner og kløe som lett kan oppstå ved bruk av toalettpapir eller våtservietter.
• Ingen vond lukt. Noen dusjtoaletter kommer dessuten med luktavsug, som fjerner vond lukt og renser luften direkte fra toalettskålen før den går ut i rommet
• Finn frem i mørket. Flere dusjtoaletter kommer med praktisk orienteringslys. Det diskrete orienteringslyset er akkurat lyst nok til å vise vei om natten – noe som gjør det lettere å sovne igjen.

Saken fortsetter under bildet

Orienteringslys: Geberit AquaClean Mera med LED-orienteringslys. Utrolig praktisk ved nattlige toalettbesøk. Orienteringslyset aktiveres av en nærhetssensor og begynner å lyse i en av sju fargetoner og fem lysstyrkenivåer som du kan velge mellom. Smart!

Ønsker du en bedre oversikt over de ulike dusjtoalettene fra Geberit. Bla i AquaClean-brosjyren her.

Nysgjerrig på dusjtoalett? spørr oss
Hos oss finner du et stort utvalg dusjtoaletter fra Geberit og Laufen.

Er du nysgjerrig på hvordan et dusjtoalett fungerer i praksis, eller har lyst til å vite mer, så har flere av våre butikker dusjtoalett utstilt. Noen Bademiljø-butikker har også et kundetoalett hvor du kan få gleden av å prøve et dusjtoalett. Bestemmer du deg for å ta steget og bytte ut det tradisjonelle toalettet ditt med et dusjtoalett, vil prosessen variere avhengig av hvilket toalett du har i dag. Finn din nærmeste Bademiljø-butikk, så hjelper vi deg!

Kilde: Bademiljø

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352