Dusjtoalett: Nå er utvalget bedre og rimeligere enn noensinne

Dusjtoalettene kommer i mange ulike varianter og prisklasser.

0
ANNONSE

Flere og flere velger dusjtoalett. Og det er ikke så rart. I 2022 er utvalget nemlig bedre enn noensinne, og nå får man også dusjtoaletter i flere prisklasser enn før.

Et dusjtoalett kombinerer funksjonen til et vanlig toalett med et bidet. Det dreier seg rett og slett om å rengjøre seg med kroppstemperert vann i stedet for papir når du er på toalettet. For noen høres det uvant ut å rengjøre seg med vann, men på verdensbasis er det faktisk vanligere enn å bruke papir. Det er flere fordeler med vann som rengjøringsmetode. Vann er skånsomt, behagelig og gir deg en frisk, ren følelse av velvære. Det er også bra for sensitiv hud.

Saken fortsetter under bildet:

TECE dusjtoalett

Flere og flere får øynene opp for fordelene med dusjtoalett, og de siste årene har salget av dusjtoaletter økt betraktelig i rørleggerkjeden VB.

Se hele utvalget vårt i dusjtoaletter

Dusjtoalettene kommer i mange ulike varianter og prisklasser, med en rekke hendige funksjoner. I den ene enden av skalaen finner vi de aller mest premium dusjtoalettene som gjerne har en hel rekke nyttige funksjoner, som oppvarmet sete, mulighet for føning, lydløs skylling, nattlys, luftrenser og selvrensende dyse. Noen har til og med en funksjon for automatisk åpning og lukking av setet. Hygienisk og smart! Flere av modellene har skål uten skyllekant som gjør rengjøring enklere.

Saken fortsetter under bildet:

Geberit Aqua Clean

I den enklere enden av skalaen finner du modellene som gir deg den skånsomme rengjøringen med vann – uten strømtilkobling. Disse passer perfekt for de som bare ønsker seg et toalett med dusjfunksjon, uten ekstra finesser. Enkelt og greit.

I VB fører vi dusjtoaletter fra både Geberit, Tece og Toto. Felles for alle dusjtoalettene er at de har rent og vakkert design og gjør toalettopplevelsen mer behagelig. Et annet fellestrekk er at uansett hvilken modell du velger, så sparer du dopapir!

Saken fortsetter under bildet:

Toto dusjtoalett

Og husk! Du trenger ikke pusse opp hele badet for å installere dusjtoalett. Det er en minimal jobb som enkelt utføres av din nærmeste VB Rørlegger.

Hos rørleggerkjeden VB har de flere dusjtoaletter, fra de enkle til de avanserte, i flere prisklasser. Ta kontakt med din nærmeste VB Rørlegger for å få tips og råd om hvilken type som passer best for deg.

Kilde: VB

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352