Fleksibel oppbevaring på veggen med hansgrohe WallStoris

WallStoris: skap lagringsplass med stil og moro

0
ANNONSE

hansgrohe WallStoris er et fleksibelt oppbevaringssystem som skaper stilig orden på baderommet med mange kombinasjonsalternativer.

Jo ryddigere et hjem er, jo mer behagelig føles det. Fordi omgivelser i harmoni og orden har en beroligende innflytelse på oss mennesker og øker velvære-faktoren. WallStoris er et fleksibelt lagringssystem som gir indre balanse. Det er også et leietagervennlig system, fordi du enkelt kan lime det på uten å bore i veggen eller flisene – helt etter lyst og humør.

Saken fortsetter under bildet:

Dette er hvor enkelt det kan gjøres: Monter en stor hylle i dusjkabinettet, plasser en såpeskål over servanten, flytt delene etter behov, eller ta lett lagringsløsningen din med deg til neste hjem. Med hansgrohe WallStoris-serien monterer du ganske enkelt en brakett på veggen, der du enkelt og fleksibelt plasserer tilbehør som kroker, hyller, dusjholder, blomsterpotter og kurver. Braketten kan skrus eller limes fast.

Ciao kaos, farvel plassproblemer!
Det er på tide med et fleksibelt oppbevaringssystem som skaper orden i baderomskaoset – og gir deg nettopp den ekstra lagringsplassen du trenger. WallStoris-prinsippet er svært enkelt, men likevel individuelt: man tar en list, limer den på og klikker fast flere moduler.

WallStoris: skap lagringsplass med stil og moro
Hvilket tilbehør vil du ha? Oppbevaringskurver, kroker for håndklær og vaskekluter, kopper, holdere til hånddusjen osv. Med lagringssystemet WallStoris kan du designe baderommet på en personlig måte. hansgrohe tilbyr systemet i to overflatefarger: matt svart og matt hvitt. Enten du vil opprette orden ton-i-ton eller lage stilige kontraster. WallStoris-tilbehøret er også nyttig rundt toalettet – som holder for toalettpapir og -børste.

Saken fortsetter under bildet:

Inntil 40.000 kombinasjonsmuligheter
La oss starte: du bestemmer deg for en listelengde – 50 eller 70 cm – og innreder veggen helt etter din smak og romsituasjon. Du kan sette sammen moduler på et nesten ubegrenset antall måter. En do-it-yourself-drøm, der dekorasjonskunstnere kan slippe seg løs av hjertens lyst.

Saken fortsetter under bildet:

En sterk, selvklebende teknologi sørger for at braketten limes stabilt på alle metall-, glass- og keramiske overflater, og samtidig er det lett å ta den ned igjen uten å etterlate merker. Med de to overflatemulighetene matt sort og matt hvit passer det nye oppbevaringssystemet stilig inn i ethvert bad. På denne måten skaper hansgrohe WallStoris orden, harmoni og en følelse av velvære på alle baderom, enten det er i eierboligen eller leid hjem.

Den fleksible, innovative designen har vunnet en reddot design award 2021.

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352