Velkommen inn i det skogsgrønne badet

– Vedum viser baderomsklassikeren Flow i den populære fargen

0
ANNONSE

Siden svenske Vedum presenterte fargen skogsgrønn for noen år siden, har den blitt en stor favoritt. Nå presenteres en skogsgrønn variant av baderomsklassikeren Flow 1000 på et bad malt i samme nyanse. – Den skogsgrønne fargen har en beroligende effekt på oss, akkurat som naturen selv, sier Jenny Andersson, designsjef i Vedum.

For den svenske familiebedriften Vedum Kjøkken & Bad, som har sin produksjon i det lille samfunnet med samme navn, er naturen alltid til stede. Dette merkes i både farger og materialvalg. Vedum presenterer nå et nytt baderomsmiljø med Flow 1000 i skogsgrønt. I miljøet møter et stilig, lyst terazzogulv vegger malt i to av Vedums farger, linnebeige og skogsgrønn. Anten-speilet, som også er en favoritt blant Vedums kunder, er også synlig i miljøet.

Saken fortsetter under bildet:

– Vi ser at malte vegger på badet kommer mer og mer, og fargene vi har utviklet de siste årene er fantastisk vakre selv på veggene. Spesielt skogsgrønt har en beroligende effekt på oss, akkurat som naturen selv. Jeg er veldig glad i å kombinere det med andre naturlige farger, for å få en fin harmoni. For eksempel trives den fint sammen med vår linnebeige og hvorfor ikke bruke rustbrun som aksentfarge! sier Jenny Andersson, designsjef i Vedum Kjøkken & Bad.

Flow er laget av designer Jesper Ståhl for Vedum, og har siden lanseringen i 2009 blitt en av Vedums bestselgere. Gjennom årene har den blitt fornyet utallige ganger, med flere størrelser og bredder, nye materialer og farger. Badet med Flow 1000 i skogsgrønn, ligger i tilknytning til et vakkert soverom hvor et eksklusivt omkledningsrom i valnøtt er involvert og bidrar til helheten.

Saken fortsetter under bildet:

– Jeg er veldig begeistret for dette badet. Det er de rene linjene, kombinert med myke former og den taktile, tynne servanten som gjør miljøet så vakkert. Det nedre skapet gir rikelig med oppbevaringsplass og passer så fint sammen med veggfargene, sier Jenny Andersson.

Skogsgrønn er en farge som trives i hele hjemmet. Fra kjøkkenet til badet – når Vedums skogsgrønne sortiment finner veien inn i hjemmene våre, kommer naturen nærmere. Fargen ble lansert av Vedum i 2019 og ble presentert som en trendy flørt med skog og mose. Ett interiør med naturlige toner er en trend som fortsetter – i 2022 kan kundene velge skogsgrønn til nesten alle Vedums produkter. Til kjøkken, vaskerom, bad, oppbevaring i gang eller oppbevaringsvegg. Det er fantasien som setter grenser.

Kilde: Vedum

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352