Bolleservant fra Villeroy&Boch i serien Artis. Her vist i fargen powder. Serien finnes i mange farger. Foto: Villeroy&Boch/Rørkjøp

Fornye badet? Bolleservant er dekorativt!

Ingen grunn til å være skeptisk til bolleservanter

0
ANNONSE

Bolleservanter, også kjent som bollevask, produseres i mange forskjellige farger og kan tilpasses ulike stiler.

Det er populært med bolleservanter
Bolleservanter er dekorative og lekre å se på og gjør at man kan bygge opp møbelet uavhengig av bredden på servanten.

Det gir også mulighet for høye armaturer. Her viser vi et lite utvalg av det vi tilbyr av ulike kombinasjoner med ulike typer materialer og farger på møblene.

Saken fortsetter under bildet:

Bolleservant i sort matt porselen fra Globo T-Edge Foto: Globo/Rørkjøp

Vi starter i Spania med et merke som heter Bathco, dette er en produsent som har vært tidlig ute med trender og nye ideer, og som har lansert microsement og aluminiumsservanter.

Saken fortsetter under bildet:

Bolleservant i mikrosement fra Batcho fra serien Sicillia. Foto: Batcho

Bollevask i microsement
Servanter av microsement (laget av porselen) har et tynt lag med microsement på overflaten. Microsement kan produseres i mange forskjellige farger og derfor tilpasses din unike stil på baderommet, stramt som elegant, romantisk og rustikk. Bare fantasien setter grenser.

Saken fortsetter under bildet:

Bolleservant fra Duravit og Cape Cod serien. Foto: Duravit/Rørkjøp

Bolleservanter i aluminium
Bolleservanter i aluminium er populært. Blant bestselgerne er de som har en rustikk, litt mørk sort/brun overflate. Blant bolleservantene som har slått an hos interiørentusiastene, er de mer fargerike i rosegull og ulike blånynaser.

Saken fortsetter under bildet:

Batcho Brest bollservant i sølv porselen med sølv metallic dekor. Foto: Batcho/Rørkjøp

Servanter til bad i aluminium er også mye etterspurt. De er prisgunstige, enkle å vedlikeholde og trenger ingen ekstra behandling av overflaten. Det gjør at de egner seg godt i ulike miljøer.

Servanter i microsement har på sin side behov for årlig behandling av overflaten. Ønsker du enkel rengjøring og lett vedlikehold, er servanter i porselen og aluminium å anbefale.

Saken fortsetter under bildet:

Bolleservant fra ScalaBad i serien Flora. Finnes i flere farger. Foto: ScalaBad/Rørkjøp

Tynt porselen er delikat
Designmessig har porselenet i bolleservanter blitt mye tynnere i løpet av de siste årene. Det gir baderommet et delikat uttrykk. Dersom du ønsker en hvit bollevask på baderommet, så ta en titt på servantene i tynt porselen. De finnes i alle størrelser og fasonger.

Saken fortsetter under bildet:

Porselensservant med nupper D35,5×12 cm fra ScalaBad i serien Bianca. Foto: ScalaBad/Rørkjøp

Ingen grunn til å være skeptisk til bolleservanter
Mange er skeptiske til bolleservanter og vannsøl, men når man kjøper en servantkran med ekstra lang tut, vil det ikke bli et problem. Rørleggeren som monterer kranen må sørge for at kranen rekker godt over servanten slik at man får plass til hendene.

– Dessverre opplever vi at kranhullet noen ganger kan være plassert altfor lang vekk fra servanten, forteller Lene Kroken hos Rørkjøps leverandør Korsbakken.

Det er derfor lurt å se hvordan kranen kommer over selve servanten før man lager hull til kranen i benken.

Høyden på servanten har også en innvirkning på hvilken kran du skal velge, så det er alltid fornuftig å diskutere løsningen med rørleggeren.

Saken fortsetter under bildet:

Bolleservanter fra Olympia Trend.

Korsbakken jobber for å ha den største bredden innen bolleservanter og små servanter til alle toalettrom.

Saken fortsetter under bildet:

Bolleservant fra Batcho i serien Triste med matt overflate. Finnes i flere farger, blant annet hvit, gul, beige og grå. Foto: Batcho/Rørkjøp

Farger for enhver smak
Gjennom våre kjente merkevareleverandører som Scala bad, Duravit, Laufen og Korsbakken, tilbyr Rørkjøp både store, brede og små bolleservanter til baderom i ulike farger og materialer.

Blant annet tilbyr Villeroy & Boch bolleservanter i 15 ulike farger i serien Artis. Sjekk ut Rørkjøps produktkatalog og ta kontakt med din lokale rørlegger for bestilling og montering.

Kilde: Rørkjøp

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352