Hotellbad i sort og messing

Vi måtte "ofre" to boder og flytte en vegg

0
ANNONSE

Når du kommer inn på badet til Ragnar og Anette på Fagerborg får du følelsen av at du har reist på ferie, og hvor fantastisk er ikke det? Her kan du senke skuldrene og nyte det flotte badet med kvalitet helt ned i de små detaljene. Lomundal gjennomførte prosjektet vårt fra start til mål.

Ragnar og Anette har bodd i deres leilighet på Fagerborg i flere år, og har lenge ønsket seg et større bad og separat toalettrom. I år tok de endelig steget, og har med det fått drømmen i oppfyllelse. Resultatet ble et delikat og moderne bad i sort og detaljer i messing, og her får du virkelig følelsen av å trekke inn på et behagelig spahotell i et annet land.

Vi måtte «ofre» to boder og flytte en vegg for å få den plassen vi ønsket, men det var det virkelig verdt.
Det er ikke første gang vi pusser opp i denne bygården, og Ragnar og Anette fikk Lomundal anbefalt av naboen deres som også har brukt Lomundal til sine to nye bad.

Vi fikk navnet Lomundal fra en av våre gode naboer, som kom med positive erfaringer. Vi bestemte oss for å få Lomundal, samt en annen aktør på befaring. Magefølelsen fortalte oss at vi skulle gå for Lomundal på prosjektet vårt.

Saken fortsetter under bildene

Smuglet speil med hjem
Temaet på badet skulle være messing og sort, det var noe Anette hadde kommet på for en god stund siden. Hun hadde et ønske om å skape følelsen av å være på hotell, og kjenne på at badet kunne gi følelsen av å være et helt annet sted. Speilet, som er hovedattraksjonen i rommet, har en morsom historie med seg.

Speilet kjøpte vi for 1,5 år siden i Istanbul. For å få det med oss hjem måtte vi «smugle» det hjem uten nødvendige tillatelser, noe som vi er veldig glade for i dag. Det har ligget på loftet frem til badet var klart, og nå har vi hengt det opp med påmontert bakenforliggende led-list for å få lys i det.

Saken fortsetter under bildet

Brukte møbelsnekker
Flisvalg og annet til badet var en møysommelig prosess med butikk-besøk, interiørblader og mange søk på nett. Ragnar forteller at når det gjaldt innredning slet de med å finne noe som passet.

Saken fortsetter under bildet

Vi slet med å finne noe som ble bra nok, spesielt fordi vi skulle få inn både vaskemaskin og tørketrommel som vi ønsket å gjemme inni et skap. Lomundal satt oss i kontakt med en engasjert og dyktig møbelsnekker som heter Yuugen. Han leverte alt møbler til badet. En ordentlig kreativ type!

Gode og ryddige håndverkere er vesentlig for et godt sluttresultat
Når vi snakker om prosessen forteller Ragnar at de faglig sett har vært veldig fornøyde, med både gode og ryddige håndverkere.

Det har vært vesentlig for å få et så godt sluttresultat. Vi har hatt noen forsinkelser, men nesten alt har vært relatert til leveringsutfordringer knyttet til covid, og fellesferie i Italia. En liten feilbestilling av fliser til toalettrommet forsinket dette rommet noen uker. Likevel vil vi si at vi begge er veldig fornøyde med sluttresultatet!

Kilde: Lomundalbygg

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352