Mariannes drømmebad med marmor og spiler

Kombinasjonen av trespiler og marmor har de plukket opp på en reise i København

0
ANNONSE

Dette er et bad som Lomundal Bygg har fått mye oppmerksomhet og mange gode tilbakemeldinger på, særlig på deres Instagram og Facebook-sider. Dette flotte badet har de pusset opp med spiler i naturtre og marmor på Skøyen i Oslo. Vi tok en prat med de som bor der for å få høre litt mer om tankene og ideene bak prosjektet.

Det er Marianne som åpner døren inn til leiligheten på Skøyen, hun er den samboer Tobias har omtalt som «selve hjernen bak prosjektet».
Hakk i hæl kommer også hunden Motti løpende og gir oss en logrende velkomst. Vi kommer inn i en gang til en leilighet det er lett å forstå at det bor noen kreative mennesker i som er flinke når det kommer til interiør.

Man skulle nesten tro at Marianne jobbet med interiør til daglig, men både hun og samboer jobber med markedsføring – noe som kan forklare det gode øyet for det visuelle, men også kan vise at man ikke trenger å jobbe med interiør for å være flink til å velge ut fine materialer.

Saken fortsetter under bildet

Marianne viser vei inn til det totalrenoverte badet som virkelig har en
«wow-faktor».
Det første vi ser er spile-veggen i naturtre med et frittstående badekar plassert perfekt foran. At hun er fornøyd med resultatet er lett å se, og det er med god grunn med dette resultatet. Det er Lomundal som har stått for totalrenoveringen med prosjektleder Amund i spissen, men ideen for oppussingen, og materialvalgene – det er det Marianne som har stått for.

Saken fortsetter under bildet

Når vi spør henne hvor hun fikk ideen til designer på badet fra forteller Marianne at hun finner inspirasjonen til interiørvalgene hennes fra pinterest, reiser, kule kafeer, spennende hoteller og restauranter. Hun forteller at hun og samboer Tobias begge er glade i å reise og liker å bo på hoteller litt utenom det vanlige og spise på restauranter med særpreg. En samlet inspirasjon fra dette er med på å forme interiøret hjemme.

Saken fortsetter under bildet

 

«Vi begynte å tenke på badet før vi hadde kjøpt leiligheten, og hadde klart for oss hvordan ting skulle se ut».
Dette med trespiler og marmor sammen har de plukket opp fra en reise i København, forskjellige naturmaterialer sammen i en fin balanse var en stil de likte godt begge to. «Spiler i naturtre har en slags lunhet, er minimalistisk og har en form for struktur – det var noe som fanget meg», sier Marianne.

Saken fortsetter under bildet

Til de som skal pusse opp har Marianne følgende 3 tips:
• Planlegg godt! Jo mer man planlegger, jo større sjans har man for å lykkes med oppussingen. Planlegg også detaljene så tidlig som mulig.
• Finn inspirasjon i omgivelsene rundt deg, på sosiale medier, pinterest, hoteller og reiser og legg en langsiktig plan for oppussingen. Mye kan være kult der og da, men kanskje ikke på sikt.
Finn en dyktig entreprenør som du kan stole på at gjennomfører oppussingen slik som du vil ha det.

Saken fortsetter under bildene

Om samarbeidet med Lomundal hadde Marianne, Tobias og Motti følgende å si:
– Vil starte med å si at Lomundal leverer på all punkter. De er presise, ekstremt dyktige og følger opp kunden fra a-å. Vi er veldig fornøyde med vårt nye bad, så fornøyde at jeg fortsatt ringer Amund i ny og ne for å spørre om tekniske spørsmål. Vi kommer definitivt til å bruke selskapet igjen, avslutter Marianne.

Badekar: Strømberg, Blandebatteri: Tapwell, gulvstående armatur: Tapwell, Spilevegg og møbler: møbelsnekker, fliser: Flisekompaniet, Utførende: Lomundal Bygg

Kilde: Lomundalbygg

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352